Ingezonden persbericht


Uitnodiging Perslunch Aon Nederland

Presentatie Aon Terrorism Risk Map 2005

Maatschappij en bedrijfsleven kunnen ernstig verstoord raken als gevolg van een terroristische aanslag: mensenlevens kunnen verloren gaan, de bedrijfscontinuïteit kan in gevaar komen en enorme onvoorziene kosten kunnen ontstaan. Recente aanslagen als die in Madrid, Istanbul, Bali, New York en Washington trokken daarom wereldwijd de aandacht.

Dinsdag 19 april maakt Aon, internationaal adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, de Terrorism Risk Map 2005 bekend. Aon s overzicht van terrorismerisico's in de wereld geeft inzicht in de risico s van extreem rechts, nationalisme/separatisme, single interest groups, marxisme/links terrorisme, narco-terrorisme, moslimextremisme en ander religieus-extremistisch terrorisme.

Aon brengt deze terrorismerisico s in kaart, opdat investeerders goed geïnformeerd zijn voordat zij beslissingen nemen en een goede inschatting kunnen maken van de aan hun investeringen verbonden risico s. De kaart helpt hen aan de juiste informatie om risico s beheersbaar te maken door middel van risicomanagement en risicofinanciering.

Wij nodigen u graag uit voor de presentatie van de nieuwste editie van Aon s Terrorism Risk Map tijdens een (Engelstalige) Perslunch op

dinsdag 19 april 2005, 11:30 14:00 uur

Locatie: Aon Nederland, Admiraliteitskade 62, Rotterdam

Programma

11.30 uur

Ontvangst met koffie/thee en een lunchbuffet

12.15 uur

Welkom door Lex Geerdes

Directie Aon Nederland

12.25 uur

Presentatie Aon Terrorism Risk Map 2005

Christof D. Bentele, Managing Director Aon Crisis Management

13.15 uur

Vragenronde en gelegenheid voor interviews

14.00 uur

Einde programma

Inschrijving Perslunch

U kunt zich aanmelden via een reply naar aadjan.roos@sterkwerk.nl. Desgewenst kunt u daarbij aangeven of u prijs stelt op een persoonlijk interview met Christof Bentele. Wij nemen vervolgens contact met u op om hiervoor een afspraak te regelen.

Meer informatie:

Ulrika Lundgren, Press Officer Aon Nederland.

Tel. (010) 448 75 22 Email: ulrika_lundgren@aon.nl

of

Aad Jan Roos, senior consultant Sterk Werk Communicatie.

Tel. (010) 456 78 49 Email aadjan.roos@sterkwerk.nl

Over Aon

Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 48.000 medewerkers. Hiermee is Aon één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Meer informatie: www.aon.nl.