Siemens

Persbericht

COM 0504.662 nl

Den Haag, donderdag 14 april 2005

Siemens biedt real time IP- oplossingen voor de enterprise markt op de Vakbeurs The ICT & Networking Event (TINE); stand 11205, Hollandhal, RAI Amsterdam; dinsdag 19 t/m 21 april 2005

Op de The ICT & Networking Event presenteert Siemens Nederland een aantal van haar real time IP-oplossingen voor de enterprise markt. Daarnaast presenteert de onderneming Voice over WLAN, data- en security oplossingen, die de veiligheid, bereikbaarheid, efficiency en beschikbaarheid van het communicatienetwerk verhogen.

TINE 2005 geeft een compleet overzicht van de meest actuele technologische aandachtsgebieden in de ICT-sector, evenals een representatief aanbod per technologisch aandachtsgebied. Het thema van de Siemens-stand 'alles in één hand heeft de toekomst' wordt aan de hand van Collaboration, data-, IP Communication- en securitytoepassingen voor de enterprisemarkt toegelicht. In een Formule 1 pit-straat op de stand komen de 4 disciplines perfect tot hun recht.
De divisie Siemens Communications is één van de grootste spelers in de wereldwijde telecommunicatie industrie. Siemens is de enige aanbieder in de markt, die haar klanten een compleet portfolio aanbiedt van producten voor eindgebruikers tot en met complexe netwerkinfrastructuren en diensten voor openbare en bedrijfsnetwerken. Siemens Communications is wereldwijd toonaangevend marktleider op het gebied van spraak en data, producten en diensten voor draadloze, openbare en bedrijfsnetwerken. Communications is de grootste divisie binnen Siemens en is actief in meer dan 160 landen wereldwijd. In het boekjaar 2003/2004 behaalde Siemens Communications wereldwijd een omzet van 17 miljard EURO met 60.000 medewerkers in dienst.

Inlichtingen voor de redactie en beeldmateriaal: Persvoorlichting Siemens Nederland N.V., Esther Sietses Telefoon 070-333 2265, mobiel 06-215 77 007, e-mail: esther.sietses@siemens.com