Ingezonden persbericht


Persbericht

Twentse new media samen naar Amsterdam

Een aantal Twentse bedrijven en instellingen die hun krachten hebben gebundeld op het gebied van new media in de stichting i.o. 'New Media Twente' presenteren zich gezamenlijk op The ICT & Networking Event (TINE) van 19-21 april 2005 in de RAI in Amsterdam. NMT wordt opgericht om gezamenlijk de twentse expertise op het gebied van nieuwe media te promoten.

Het samenwerkingsverband presenteert zich voor het eerst in "het hol van de leeuw": Amsterdam. De bedrijven en instellingen die hun krachten bundelen in New Media Twente zijn: ontwikkelingsmaatschappij Oost nv, communicatie-ontwerpbureau Axis Media-ontwerpers, computernetwerk Qlict, bureau voor nieuwe media Alien Trick, vestigingsplek voor jonge ondernemers BTC Twente, Business- en science Park Enschede, ICT onderzoeksinstituut CTIT en het Career Center Twente. New Media Twente wil ook potentiële opdrachtgevers in het westen van het land de meerwaarde bieden die door de bundeling van kennis, ervaring en expertise uit Twente tot stand komt.

Naast de gezamenlijke presentatie op TINE, zal New Media Twente zich in de toekomst ook presenteren via o.m. seminars, beurzen en businessclubs.

Meer informatie over TINE en de deelnemers vindt u op http://www.tine.nl of via de link: http://projects.alientrick.com/tine2005/tine.htm

/////////////////Einde persbericht///////////////////

Noot voor de pers:

Pers en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan het TINE event. Gratis toegangskaarten kunt u aanvragen via http://www.tine.nl/voorregistratie2005

New Media Twente kunt u vinden op stand 09.420.

TINE (The ICT & Networking Event)
Amsterdam RAI
Europaplein 8
1078 GZ Amsterdam


---- --