Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Funkwerk lanceert partnerprogramma op TINE

Amsterdam, 18 april 2005 - Funkwerk Enterprise Communications GmbH, onderdeel van Funkwerk AG, start een partnerprogramma voor alle resellerpartners in Nederland. Doel van het programma is partners optimaal te ondersteunen en hen in staat te stellen hun doelgroepen nog beter van dienst te zijn.

Op The ICT & Networking Event (TINE), van 19 tot en met 21 april 2005 in de RAI in Amsterdam, zal het nieuwe programma officieel gelanceerd worden. Het initiatief is onderdeel van een internationaal programma voor partners van Funkwerk Enterprise Communications.

Funkwerk Enterprise Communications GmbH is fabrikant van professionele netwerk access- en ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden en carriers. Onder de merknaam Bintec levert het remote access routers en VPN gateways en onder de naam Artem wireless LAN-producten. Elmeg is de merknaam voor de telecomoplossingen van Funkwerk.

Met het nieuwe resellerprogramma ondersteunt Funkwerk Enterprise Communications zijn partners op het gebied van sales-gerelateerde doelen. Het voorziet in vijf verschillende categorieën: VPN Access Star, Wireless Star, Telecom Star, Listed Reseller en All Stars Partner. Deze laatste categorie is voor resellers die in alle kennisgebieden van Funkwerk zijn getraind (VPN, wireless en telecom). Afhankelijk van de categorie en de behaalde omzet beloont Funkwerk zijn resellers met een bonus voor behaalde omzet.

Wolfgang Harderich, Chief Sales Officer van Funkwerk Enterprise Communications en verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, benadrukt het belang van resellers voor Funkwerk: "In heel Europa behalen we op dit moment significante groeicijfers die we voor een belangrijk deel te danken hebben aan onze partners. Het nieuwe partnerprogramma van Funkwerk Enterprise Communications in Nederland is met opzet eenvoudig en duidelijk en legt de nadruk op veel voordelen voor resellers. Op deze manier is het een goede verkoopstimulans voor ons allemaal."

Bezoek voor meer informatie over Funkwerk Enterprise Communications, Bintec, Artem- en Elmeg-producten en voor (hoge resolutie) beeldmateriaal van personen en producten www.funkwerk-ec.com.

Over Funkwerk Enterprise Communications GmbH
Funkwerk Enterprise Communications GmbH is een van de belangrijkste Europese leveranciers van professionele netwerk access- en ICT-oplossingen voor bedrijven, overheden, organisaties en carriers. Het portfolio bestaat uit technologieën voor wireless LAN, IP-gebaseerde routing, VPN, Voice over IP en telecomsystemen, waarbij de nadruk ligt op pionierwerkzaamheden op het gebied van spraak-dataconvergentie. De oplossingen worden op de markt gebracht onder de merknamen Artem, Bintec en Elmeg en worden ondersteund door een uitgebreid concept van trainingen, service en support. Funkwerk Enterprise Communications GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland en heeft 200 werknemers die werken op bedrijfslocaties in Neurenberg, Neu-Ulm, Peine en Berlijn. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Funkwerk Enterprise Communications GmbH ook actief in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, Oost-Europa, Scandinavië en het Midden-Oosten, soms vertegenwoordigd door dochterondernemingen. Het bedrijf is onderdeel van Funkwerk AG, gevestigd in Kölleda, Duitsland en valt onder de businessdivisie met dezelfde naam, Funkwerk Enterprise Communications.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Cindy Curré
(020) 421 05 65
cindy@l-dj.nl