Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect for People brengt outsourcing divisie 'terug' naar hoofdkantoor in Nieuwegein

Nieuwegein, 19 april 2005. Perfect for People, een gecertificeerde SAP-partner die consultancy- en beheerdiensten aanbiedt heeft alle divisies weer samengebracht op een locatie. De afdeling Managed Services verhuist van Schiphol-Rijk naar het kantoor in Nieuwegein waar het nieuwe SAP Service Center wordt gevestigd. Dit is een gevolg van de groei van de organisatie en het streven meer synergie te creëren in de dienstverlening. De verhuizing betekent voor Managed Services een hereniging met de andere afdelingen van Perfect for People, met name consulting. De locatie in Nieuwegein is hiertoe uitgebreid met een verdieping. Vanaf vandaag worden alle SAP-applicatiebeheeractiviteiten vanuit Nieuwegein uitgevoerd.

"Customer intimacy en het ondersteunen van onze klanten in alle levensfasen van de mySAP-oplossingen staan centraal in onze dienstverlening. Managed Services werkt volledig volgens een integraal beheermodel, waarbij voortdurend wordt bepaald of de mySAP-oplossing waarde toevoegt aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Een continue afstemming met onze consultancyafdeling is daarbij essentieel. De verhuizing brengt ons fysiek dichterbij de consultancyorganisatie van Perfect for People. Hierdoor kunnen wij synergie creëren waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn", aldus Ramon Zanders, Manager Managed Services.

Vanuit Nieuwegein zal Perfect for People Managed Services functionele en technische applicatiebeheerdiensten verlenen. Het datacenter en de infrastructurele diensten worden verleend vanuit het bestaande state of the art datacenter in Schiphol-Rijk.

Nieuwe adresgegevens Perfect for People Managed Services:

Perfect for People Managed Services B.V.

Meentwal 17

3432 GL Nieuwegein

Telefoon: +31 (0)30-609 58 58

Telefax : +31 (0)30-609 58 85

Over Perfect for People

Perfect for People, opgericht in 1998, is een van de grootste dedicated SAP-partners in de Nederlandse markt. Perfect for People levert consultancy- en beheerdiensten. Ook verkoopt Perfect for People aanvullende SAP-gecertificeerde oplossingen. Door het uitgebreide productportfolio kan Perfect for People projecten van A tot Z aanpakken. Door de diensten en oplossingen van Perfect for People kunnen klanten hun SAP-omgeving efficiënter en effectiever beheren én zijn zij in staat om de gewenste resultaten te bereiken. Er werken bij Perfect for People ruim 120 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid.

Perfect for People heeft in 2004 de award voor 'Hoogste Score Klanttevredenheid' van SAP Nederland ontvangen. Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie, zie: www.perfectforpeople.nl

Meer informatie voor de redactie:
Perfect for People

Leslie van Westing

Tel. 030 609 58 00

www.perfectforpeople.nl

e-mail: leslie.van.westing@perfectforpeople.nl

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595 of 06 28 88 96 32

e-mail: monique@potterspr.nl