Ingezonden persbericht


Persbericht

19 april 2005

Demon introduceert Co-locatieproducten voor grootgebruikers

~ internetprovider zet de markt voor Co-locatiediensten op scherp ~

Internetprovider Demon introduceert vandaag tijdens The ICT & Networking Event 2005 (TINE 2005) twee nieuwe Co-locatieproducten. Deze producten zijn ontwikkeld voor klanten die behoefte hebben aan maximale bandbreedte en onbeperkt dataverkeer.

Het gaat om een 10 Mbps en een 100 Mbps Co-locatiepakket met onbeperkt dataverkeer. Voor 199 euro per maand hebben gebruikers een 10 Mbps verbinding met het wereldwijde netwerk van Demon (THUS plc.) Het 100 Mbps product is beschikbaar voor 999 euro per maand. Deze prijzen zijn inclusief 1 HE (hoogte eenheid voor 1 server) en een beschikbaarheidgarantie van 99,99 %. Tevens biedt Demon bij deze pakketten een 24x7 telefonisch storingsnummer en de mogelijkheid tot onsite support.

"Bedrijven met websites die veel dataverkeer genereren en steeds vaker gebruik maken van databasekoppelingen en andere interactieve elementen, hebben behoefte aan een veilige en stabiele omgeving voor hun apparatuur en onbeperkt dataverkeer. Deze twee nieuwe producten voorzien uitstekend in deze behoefte", aldus Chris Willis, General Manager bij Demon. "Daarnaast hebben we ons datacentrum onlangs uitgebreid, waardoor we nu nog beter in staat zijn om uitgebreide Co-locatieoplossingen voor onze klanten te realiseren".

Voor de snelle beslissers op de beurs TINE 2005 zullen ook nog eens de opstartkosten voor deze producten komen te vervallen. Tevens zal Demon op TINE 2005 de opstartkosten voor Extended Ethernet- en SDSL-producten cadeau geven.

(231 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van THUS plc, sinds 1998 genoteerd aan de London Stock Exchange, één van de grootste aanbieders van telefoon-, data-, internet- en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de THUS en Demon vlag.

Demon is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Demon is dé provider op het gebied van internettoegang, hosting, managed security en VPN-oplossingen.

Demon is in Nederland diverse keren uitgeroepen tot Provider van het jaar door de lezers van Net Magazine en kreeg als Internetprovider voor de zakelijke markt meerdere malen de hoogste waardering van MKB beslissers. In januari 2004 heeft de Consumentenbond Demon uitgeroepen tot 'beste koop' in alle 3 de gemeten ADSL categorieën.

###

Persinformatie

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van den Brand van LEWIS, Global Public Relations: Tel: 040 235 46 00
E-mail: kimvdb@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen Menno van der Meulen van Demon: Tel: 020 530 42 50
E-mail: mennov@nl.demon.net
http://www.demon.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com