Ingezonden persbericht


sportschool buurmans bestaat 15 jaar!!!

Deze maand bestaat sportschool Buurmans 15 jaar, de vechtsportschool die in Roosendaal en Bergen op Zoom actief is wil deze gelegenheid niet zo maar voorbij laten gaan. Daarom word er een uniek vechtsportevenement georganiseeerd voor alle geinteresseerde vechtsport liefhebbers. Het evenement is uniek omdat er voor het 1st FreeFight wedstrijden in Roosendaal te zien zijn.

Sportschool Buurmans is gespecialiseerd in vechtsporten zoals Kung Fu en Mix Martial Arts(freefight) en Kickboxen, vaak worden er ook zelfverdedigings cursussen gegeven op middelbaar/voortezet onderwijs en/of basisscholen. Op zaterdag 30 april(KONINGINNEDAG) zal er s avonds van 19.00-24.00 uur een vechtsport evenement worden gehouden in "de ZuidWest Hallen"op de commandobaan 10 in Roosendaal.

Er worden 22 wedstrijden gehouden, waarvan 12 professionele gevechten.

Alle lokale vechtsport scholen en verenigingen zullen meedoen met enkele deelnemers, maar er komen ook vechters uit het gehele land voor dit gala.

Verder zullen er 5 wedstrijden gehouden worden tussen Nederland en Belgie.

Het is voor Roosendaal uniek dat er een 10tal freefight gevechten worden gehouden. Deze sport heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een echte sport met regels die voor de veiligheid van de deelnemers moeten zorgen. De scheidsrechters voor het evenement komen van de zeer professionele IMA organisatie die maandelijks in binnen en buitenland wedstrijden jureerd. Indien het evenement succesvol zal zijn word er een jaarlijks terugkerend gebeuren.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Marc Buurmans 0165-555822.