Ingezonden persbericht


Win een spectaculair "Back to School" feest

Amsterdam, 12 april 2005. Het is elk jaar weer balen; het nieuwe schooljaar is weer begonnen, je boekentas is gevuld en je hebt je eerste huiswerk al weer gemaakt. Dit jaar kan je schooljaar anders beginnen. Clearasil maakt het mogelijk dat jij een spectaculair "Back to School" schoolfeest kan winnen dat plaats zal vinden in september 2005. Dat is tenminste iets om naar uit te kijken.

Wat moet je doen? Heel simpel. Ga naar www.clearthefloor.nl en maak je eigen dance act. Stuur de dance act door naar zoveel mogelijk mensen; je vrienden, je familie, je buren, je kennissen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. De stappen die ondernomen moeten worden om de dance act te maken zijn eenvoudig:
· Je foto uploaden (of die van je leraar)
· Je huid gaaf maken met Clearasil Rapid Action Cream
· Je outfit en accessoires kiezen

· Je muziek kiezen

· Doe je moves en Clear the Floor!

Degene die op 31 juli 2005 de meeste stemmen heeft wint het "Back to School" schoolfeest. Er is niet alleen een "Back to School" schoolfeest te winnen. De 5 dansers met de meeste stemmen winnen een Samsung D500 met ingebouwde MP3 speler. De beste danser van de week wint een jaarabonnement op BreakOut.

Het "Back to School" schoolfeest zal georganiseerd worden door YAM FM . Voor het "Back to School" schoolfeest wordt een professionele Deejay ingehuurd, een heftige lichtshow opgezet en een promoteam ingehuurd om iedereen bij het "Back to School" schoolfeest te betrekken. Het "Back to School" schoolfeest begint om 20.00 en duurt tot 0.00 uur, 4 uur lang een megaparty.

Ook zin in een feestje? Ga naar www.clearthefloor.nl



Ingezonden persbericht