Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Zaalvoetbaltoernooi voor VSN

Het Takje Toernooi in Groningen bracht ruim EUR 600,- op voor de VSN. Dit toernooi werd georganiseerd ter nagedachtenis van FC Groningen-supporter Emiel Branbergen, die vorig jaar aan een spierziekte overleed.

Martin Drent spreekt met ouders Emiel Het eerste Takje Toernooi zit er op. Het zaalvoetbaltoernooi in Sporthal De Wijert was een enorm succes en uiteindelijk mocht het team Z-side/JKG zich de verdiende winnaar noemen. Ook niet onbelangrijk: het toernooi levert een bedrag op van EUR 613,38 voor de Vereniging Spierziekten Nederland (VSN).

Om 12.00 uur trapte Martin Drent, aanvaller bij FC Groningen, samen met de vader van Emiel af. Het toernooi verliep verder soepeltjes en er werd sportief gespeeld. Het werd al snel duidelijk dat het Team FCG Forum en Team Z-Side (JKG) onderling zouden uitmaken wie zich de winnaar van het toernooi zou mogen noemn. In de middenmoot deden Team Groningen Fanatics en Team Takje Family & Friends 2 lekker mee. Z-Side (JKG) werd uiteindelijk de winnaar.

Het is duidelijk dat de VSN erg blij is met deze spontane actie en met de opbrengst ervan.
19 april 2005

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400