Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Noordzee 100.7 fm en Tiscali starten nieuw radiostation

Hilversum, 19 april- Tijdens de Rainbow Fair, van 22 t/m 25 april in Amsterdam RAI, is via www.noordzeefm.nl een uniek internetradiostation te beluisteren: Rainbow Radio. Het station richt zich op de gay community en komt tot stand in samenwerking met Tiscali, het Europese internet communicatiebedrijf.

Via de site www.noordzeefm.nl kunnen bezoekers de komende week hun favoriete nummers aanvragen waarvan de meest aangevraagde songs worden gedraaid. Rainbow Radio wordt dus 'All Request Radio'.

Noordzee 100.7 FM is de samenwerking aangaan met de 'Rainbow Fair' omdat de beleving van de gay community goed aansluit bij het vernieuwde Noordzee 100.7 FM, music & entertainment radio. Deze samenwerking komt onder andere tot uiting in het eerste gay internetradiostation Rainbow Radio. Op de beurs staat de befaamde Noordzee Rolls Royce waaruit de muziek van Rainbow Radio klinkt.

De samenwerking tussen Noordzee 100.7 FM en Tiscali is een voorbeeld van de veelzijdigheid van het internet. Tiscali wil verschillende groepen consumenten graag de content bieden waar zij om vragen. De samenwerking met radio past in het brede kader van entertainmentdiensten over het internet dat Tiscali op Europees niveau ontwikkelt als full service provider.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,