Ingezonden persbericht


Patty Harpenau draagt haar nieuwe boek 'Een wereld van wonderen' op aan SOS-Kinderdorpen

De zeven krachten van leven, geboorte, verlangen, liefde, overvloed, wijsheid en ziel.

Amsterdam, 19 april 2005 Een wereld van wonderen is een geschreven cursus in geluk. We verlangen naar geluk, we willen gelukkig zijn en vaak wachten we tot geluk op ons pad zal komen. Door het leven te leren begrijpen, leer je het geluk kennen. Het enige wat daarvoor nodig is, is een andere manier van kijken: niet met het hoofd maar met het hart. Dan ga je begrijpen dat geluk een keuze is en niet wat je zomaar overkomt.

In 'Een wereld van wonderen' behandelt Patty Harpenau onder meer:
· Chakra's en energievelden;

· De zeven krachten van leven, geboorte, verlangen, liefde, overvloed, wijsheid en ziel;
· Het gedachtegoed van het Chopra Centrum

Het is een boek waarin Patty Harpenau verhalen vertelt over wonderen, de werking van energie, de groei van iedere persoonlijkheid naar emotionele volwassenheid. Ze beschrijft ontmoetingen uit haar eigen leven, over de alchemie van haar vader, over Deepak Chopra, over India en andere (levende en niet levende) leraren en meesters die ze heeft mogen ontmoeten.

Dit bijzondere boek is door Patty Harpenau opgedragen aan SOS-Kinderdorpen, een organisatie die wereldwijd in 132 landen weeskinderen opvangt. Ongeacht hun geloof, afkomst of huidskleur. Ze doen dat op hun eigen, unieke manier: door de kinderen weer in een gezinssituatie te laten opgroeien met een 'eigen' moeder en broertjes en zusjes. Patty Harpenau heeft haar royalty-opbrengsten gedoneerd aan deze organisatie. Zelf is ze al jarenlang supporter van SOS-Kinderdorpen.

Patty Harpenau: "SOS-Kinderdorpen en ik delen de liefde voor kinderen. Op mijn reizen ben ik vaak kinderen tegengekomen die eigenlijk in een SOS-Kinderdorp hadden moeten wonen. De aanblik van kinderen in nood doet pijn. Het is mijn droom dat dit boek SOS-Kinderdorpen veel geluk gaat brengen, want als het aan mij zou liggen, zou geen kind nog van honger sterven. Dit boek vertelt het verhaal van liefde en van wonderschap."

Albert-Jaap van Santbrink, directeur van SOS-Kinderdorpen: "Patty draagt ons al jaren een warm hart toe. Zij heeft met eigen ogen gezien dat er wereldwijd vele kinderen zijn die er helemaal alleen voor staan. Zoals in India, het land waar Patty zoveel inspiratie uit haalt. SOS-Kinderdorpen probeert deze kinderen een thuis te geven en bouwt samen met hen aan een betere toekomst. Wij zijn dan ook bijzonder geraakt door het fantastische gebaar van Patty Harpenau om de volledige royalty-opbrengsten aan SOS-Kinderdorpen te schenken. Dankzij haar steun zijn wij in staat om vele weeskinderen te helpen."

'Meester van je eigen leven worden betekent niet dat je leven zo gaat als jij het wilt, maar dat je leert zien wat het leven met je voorheeft. Dan wordt het wonderbaarlijk.' - Wessel Ganzevoort

De auteur
Patty Harpenau is directeur van het Nederlandse Chopra Centrum en de Harpenau Foundation. Door haar grote inspirator Deepak Chopra is ze opgeleid tot spiritueel leermeester en werkt zij nauw samen met het Amerikaase Chopra Centrum. Zij is de auteur van zes boeken, waarbij spirituele intelligentie en meditatie de rode draad vormen. Zij coacht en traint vanuit haar eigen praktijk Diemen.

Een wereld van wonderen
ISBN 90 6112 813 7
Prijs: ¤ 17,95
Gebonden met stofomslag, 148 pag. (incl. audio-cd)

Kijk ook op: www.karakteruitgevers.nl en www.harpenau.com



Ingezonden persbericht