Ingezonden persbericht


Inventive Systems lanceert nieuwe ERP-oplossing in De Kuip in Rotterdam

Rijswijk, 19 april 2005 - Inventive Systems b.v. heeft vandaag de nieuwe ERP-software iPower geïntroduceerd. iPower is het nieuwste product van Inventive en is de opvolger van de lijn Inventive Power Software die sinds 1987 op de markt is. In iPower heeft Inventive 18 jaar ervaring verwerkt en die gecombineerd met de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Office-integratie. Bovendien biedt iPower de nieuwste inzichten op het gebied van user-interfaces en gebruiksgemak. Het pakket richt zich met name op kleine en middelgrote bedrijven.

iPower werd geïntroduceerd tijdens een groot klantenevenement in De Kuip in Rotterdam. Klanten die iPower al enige tijd inzetten, waaronder UBF, Hoek & Sonépouse en de Toussaint Horecagroep, gaven blijk van hun positieve ervaringen met iPower en de ondersteuning van Inventive Systems. Aan de dag werkten ook 4th Dimension, O.C.C. Software en Business Objects mee.

Na de presentaties gaf Jean-Paul van Gastel, aanvoerder van het laatste Feyenoord-team dat kampioen van Nederland werd, de officiële aftrap voor de lancering van iPower. Vanaf de middenstip van De Kuip schoot hij samen met Arno Mulder, directeur van Inventive, de bal in het doel over een muur van relaties.

iPower is een compleet geïntegreerd ERP-systeem dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. De multimediale opzet van iPower garandeert dat alle nieuwe vormen van informatie door middel van beeld en geluid zonder problemen verwerkt worden. Hierdoor ervaren gebruikers iPower niet als een 'doorsnee' informatiesysteem. iPower is ontwikkeld vanuit de filosofie dat de gebruiker bepaalt wat hij met zijn informatie wil doen en dat er geen beperkingen zijn wat betreft zoekcriteria en rapportagevormen. iPower biedt tevens de mogelijkheid tot maatwerkaanpassingen voor unieke onderdelen van tal van bedrijfsprocessen.

###

Over Inventive Systems b.v.
Inventive Systems, gevestigd in Rijswijk, levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De oplossingen van Inventive zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennen ruim 3.500 implementaties in Nederland. MKB-bedrijven profiteren met deze oplossingen van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatie- en agendabeheer, productiebeheer en Microsoft Office-integratie. De flexibele standaardsoftware van Inventive bestaat uit: iProfit single user voor starters en zelfstandigen, iProfit MKB, een multi-user-omgeving voor MKB-ers, en iPower als krachtige ERP-oplossing. Inventive verkoopt zijn oplossingen via e-commerce en partners (iProfit) of direct op projectbasis. Alle applicaties functioneren zowel onder Windows als Mac OS. Bedrijven uit een groot aantal branches, waaronder de reclamewereld, horeca- en partijservices, marketingorganisaties, machinefabrieken, handelshuizen en accountants, gebruiken Inventive-producten.

Meer informatie
Inventive Systems b.v.
Abdon De Kousemaeker
Telefoon: 070 - 336 80 80
E-mail: info@inventive.nl