Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 19 april 2005

Politie houdt snelheidscontrole

STEENBERGEN: De politie heeft maandagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester van Loonstraat. 740 voertuigen passeerde de controle. 29 bestuurders waren in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km per uur.

DINTELOORD: Aan de Steenbergseweg werd eveneens een controle gehouden. Tussen 15.15 en 16.30 uur passeerden 409 bestuurders de controle. 28 waren er in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg ook hier 74 km per uur.

Inbraak in woning

STEENBERGEN: In een woning aan de Oudlandsestraat is maandagavond tussen 19.15 en 22.00 uur ingebroken. De daders klommen over de schutting en forceerden een raam aan de achterzijde van de woning. Een geldkistje met onbekende inhoud is meegenomen.

Diefstal scooter

BERGEN OP ZOOM: Maandag werd bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een scooter. De diefstal heeft plaatsgevonden op zondagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur. Het gaat om een Aprillia.

Inbraak in bedrijf

ROOSENDAAL: Bij een bedrijf aan de Ettenseweg is maandagavond ingebroken. Een ruit aan de zijkant van het bedrijf werd ingeslagen. Uit het pand zijn een drietal PCs met bijbehorende flatscreens meegenomen. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Auto-inbrekers actief

SPRUNDEL: Maandagnacht zijn er een achttal autos opengebroken. De personenautos stonden geparkeerd in de Laagakker, Monnikenmoer, de Branden, de Hoogakker en Noordeinde, Wilgenakker en de Noorderstede. De daders hebben diverse autoradio-/CD-spelers, navigatiesystemen en telefoons meegenomen. In een aantal gevallen is het slot geforceerd of is gebruik gemaakt van de hengelmethode.

Auteur: Nicolette Bovenhorst