Ingezonden persbericht


Fun & food, beachclub & picknick, music & nature; blooming. 100% yours!

Bergen's hotel biedt "full blooming family experience"

Bergen april 2005, de zomer komt er aan! Weg met de winterjassen en wollen truien. Het is tijd voor zon, zee, strand en heel veel fun! Het hippe blooming hotel in Bergen introduceert full blooming, het all inclusive concept waar alles wat het hotel te bieden heeft bij het arrangement is inbegrepen. Kinderen tot 11 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders, maar kunnen ook in een betoverende kids-only-room slapen voor hun eigen hotelbeleving. Overdag is het mogelijk gezellig picknicken of barbecuen aan de zig-zag picknicktafel en 's avonds is het romantisch borrelen onder de platanen en heerlijk dineren in één van de originele restaurants. Kortom, Bergen is deze zomer 'the place to be blooming'!

blooming kidsclub & kids only rooms
Voor kleine hotelgasten organiseert blooming een veelvoud aan activiteiten als geweldige puzzeltochten en vliegerwedstrijden. Verder is er een kinderkookcafé, een kinderbioscoop, een kinderzwembad, playstation en een oase van strandspeelgoed om op blooming beach een blooming zandkasteel te bouwen. Kinderen kunnen helemaal gratis in het hotel verblijven bij de ouders op de kamer. Voor een eigen kinder-vakantie gevoel heeft blooming de speciale kids-only-rooms; dit zijn verrassend ingerichte kindvriendelijk kamers vol kleur en vrolijke kinderaccenten. De kids-only-kamer is geschikt voor twee kinderen en beschikt over een junior bed en een 'mega - speel' bed, een intercom telefoon (met naastliggende kamer), een televisie en kinderspeelgoed.

Full blooming experience

Het is een blooming zomer in Bergen dit jaar. Hotelgasten die nu het full blooming arrangement boeken krijgen 'een volledige verzorging met bergen extra's! De gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft plús alles wat er daarnaast extra wordt georganiseerd voor optimaal entertainment tijdens het verblijf in de Bergense duinen. Zo ontvangt de gast tijdens de weekenden entreekaarten voor Cinebergen om recente en culturele films te bekijken en zijn er stevige wandelingen onder begeleiding van een gids. In juli en augustus zijn er ook toegangskaarten voor de Karavaan en The International Music Sessions.

Zig-zag picknicktafel, blooming beach, slow cooking Hotelgasten kunnen gebruik maken van onder andere de internetlounge, fitnessruimte, fietsen en mountainbikes, de zon en ligweide en de leeskamer 'de wens om te weten'. Met een blooming food & drink box vol lekkernijen op naar blooming beach om eens goed te onthaasten op zelfontworpen ligbedjes met de tekst 'are you king of sun' kan natuurlijk ook. Middenin de duinen is een uitgestrekte ligweide met hangmatten en een 50 meter lange zig-zag picknicktafel voor barbecues en picknicks. Het hotel heeft als motto: "blooming daagt uit tot bloei te komen". Full blooming biedt dan ook méér en is een beleving op zich. Op landgoed 't Oude Hof geeft de chefkok kooklessen volgens het "slow cooking" principe, waarbij gekookt wordt met zelfgeplukte vergeten groenten.

Arrangementen

Voor het boeken van de full blooming experience zijn er verschillende mogelijkheden vanaf minimaal 2 overnachtingen. Een 3-daags full blooming arrangement op basis van een tweepersoonskamer is al te boeken vanaf E 240,00 per persoon. Extra nachten kunnen desgewenst bijgeboekt worden. Kinderen tot en met 11 jaar zijn gratis mits ze bij de ouders op de kamer verblijven. Voor hun eigen kidsroom betalen ze 25% van de normale tarieven. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en alle drankjes die bij het programma horen, zoals wijn, bier en fris, de espressobar, high tea en borrel met bites. De minibar zit niet bij de prijs inbegrepen.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. blooming is een hotel en conferentielandgoed aan de Duinweg nummer 5 in Bergen. De 87 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers, stralen de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uit. In het ruime restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. De regelmatig gehouden blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Bel voor reserveringen 072-582 05 20. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.