Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 19 april 2005

Politie haalt auto van de weg

OISTERWIJK De politie heeft gistermiddag om kwart over drie de auto van een 24-jarige Eindhovenaar van de weg gehaald. Bij een routinecontrole bleek dat de auto van de Eindhovenaar niet verzekerd was, niet APK gekeurd was en de bestuurder kon geen rijbewijs laten zien. De auto is door de politie uit het verkeer genomen en maakt tegen de Eindhovenaar proces-verbaal op.

Politie pakt Tilburgse jongen op na bedreiging

TILBURG - Vannacht om tien over één hebben agenten aan de Heyhoefpromenade in Tilburg een 17 jarige Tilburgse jongen opgepakt. Hij wordt verdacht van de bedreiging van zijn 28-jarige broer, die hij gistermiddag rond halfzes in de woning van zijn moeder aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg met een golfstick te lijf wilde gaan. Het slachtoffer wist een kamer in te vluchten en bleef hierdoor ongedeerd. De politie heeft van het slachtoffer gistermiddag een aangifte opgenomen en na toestemming van de Officier van Justitie kon de verdachte vannacht worden opgepakt. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tilburgse vrouw op de bon voor alcoholverbod

TILBURG Een 48-jarige vrouw uit Tilburg is gisteravond om negen uur op de bon geslingerd toen zij door agenten aan de Gasthuisring in Tilburg werd aangetroffen met een geopend blik bier. Voor de Gasthuisring en omgeving heeft de gemeente Tilburg een alcoholverbod ingesteld. Daarop wordt door het politieteam Wilhelminapark strikt gecontroleerd.

Coniferenhagen in brand gestoken

TILBURG Politie en brandweer hebben vannacht rond vier uur bemoeienis gehad met een tweetal gevallen van brandstichting. Aan de Berkenrodelaan en de Grathemstraat in Tilburg werden twee coniferenhagen in brand gestoken. Omdat de coniferenhaag aan de Berkenrodelaan i n de tuin van een niet bewoonde woning stond kon de politie vannacht geen aangifte opnemen. Dat lukte wel aan de Grathemstraat. . De schade door de brand bleef beperkt.

Agenten pakken man op na huisvredebreuk

TILBURG Vanmorgen om tien over zes hebben agenten aan de Reitse Hoevenstraat in Tilburg een 35-jarige man uit deze stad aangehouden. De man was het gebouw van De Klinkert binnengedrongen terwijl hij een toegangsverbod voor deze inrichting had. Een bewaker had de man betrapt. De politie maakt proces-verbaal op.

Auteur: Carel Bouman