Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

André Relou Makelaardij opent kantoor in Helmond

Het Eindhovense makelaarskantoor André Relou Makelaardij opende in april een tweede vestiging. Het nieuwe kantoor is gelegen aan de Kromme Steenweg 7 in Helmond, vlakbij Boscotondo. André Relou: "We zijn vanuit Eindhoven al jaren actief in de hele regio. Met uitschieters naar Neerkant, Den Bosch en zelfs België. Maar om onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nóg beter van dienst te kunnen zijn, lag een kantoor in Helmond voor de hand. We hebben hier relatief veel aanbod en voor Helmondse opdrachtgevers maakt een eigen kantoor de drempel toch lager, zo is mijn ervaring."

Bijna acht jaar geleden begon André Relou met een NVM-kantoor in Eindhoven. Het kantoor aan de Rondweg in Eindhoven is, ondanks de haperende economie, blijven groeien. "Als nieuwkomer moesten we opboksen tegen de grote namen. Gelukkig kregen we van veel opdrachtgevers het vertrouwen. Advertenties, mond-tot-mondreclame en alle ' te koop'- en 'verkocht'-borden maakten ons steeds bekender in de regio. Op dit moment werken we met drie makelaars, een office manager en twee secretaresses. Vakkundige en enthousiaste collega's!"

NVM-lid
De huidige twee kantoren zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). "Het NVM-lidmaatschap moet je zien als een kwaliteitskeurmerk. NVM-makelaars volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de vastgoedbranche. Als NVM-makelaar hebben wij bovendien exclusief toegang tot www.funda.nl. Dat is in Nederland de meest geraadpleegde site voor onroerend goed." Funda telt meer dan 130.000 bezoekers per dag. Dit resulteert in gemiddeld 5.000.000 pageviews per dag. "Alle panden die wij in de verkoop hebben staan daarnaast op onze eigen site www.andre-relou.nl. Maar natuurlijk blijft makelaardij people's business."

Villa of rijtjeshuis
André heeft vertrouwen in de toekomst. "Ik vind mijn werk heel uitdagend. Het in de verkoop krijgen van nieuwe panden geeft me een kick. Maar ook zéker daarna het verkopen en het voeren van onderhandelingen. Ongeacht het soort onroerend goed, of het nu om een villa of een rijtjeshuis gaat. Het hele team heeft gelukkig diezelfde mentaliteit. Alleen samen kun je er iets van maken!" Wilt u meer informatie? Surf dan naar www.andre-relou.nl of neem telefonisch contact op: 040 - 20 55 300 (kantoor Eindhoven) of 0492 - 55 99 88 (kantoor Helmond). Kom gerust eens binnenlopen! Bij ons kantoor in Helmond aan de Kromme Steenweg 7; of in Eindhoven aan de Limburglaan 24b, vlakbij de Albert Heijn XL!

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Relou Makelaardij, telefoonnummer 040 - 20 55 300 (kantoor Eindhoven). Beeldmateriaal wordt digitaal aangeleverd. Suggestie fotobijschrift: 'Het nieuwe kantoor van André Relou Makelaardij aan de Kromme Steenweg 7 in Helmond. Het pand is van historische waarde. Het interieur: hoge plafonds en authentieke elementen zoals glas-in-lood en originele tegelvloeren.'

Helmond, 21 april 2005.

---- --