INDIES HOME ENTERTAINMENT



Nieuwe financieel directeur voor Indies Entertainment Group

Per 18 mei 2005 treedt Jeroen Soer als financieel directeur toe tot het management team van Indies Entertainment Group.

Met de komst van Jeroen Soer wordt het management team van Indies, dat bestaat uit Hans Kok (CEO) en Coen van Dedem, versterkt en zal de verdere groei van Indies gestalte worden gegeven.

Jeroen Soer MBA heeft een achtergrond in de Entertainment industrie als controller bij BMG en werkte nadien bij Telfort en laatstelijk als financieel directeur van European Telecom. Zijn achtergrond en ervaring in de Entertainment en Telecom Industrie sluiten aan bij de kansen en mogelijkheden die naast de traditionele distributie ontstaan in de digitale distributie van films en muziek.

Over Indies Entertainment Group.
Indies Entertainment Group is een onafhankelijke full service distributeur van films in de Benelux actief in alle Windows (Bioscoop, Home en Televisie) met een focus op Sell Through.

Indies beschikt over een zeer uitgebreide filmcatalogus met meer dan
1.000 titels in alle genres met een accent op mainstream films en klassiekers waaronder de Rob Houwer Collectie, Citizen Kane en Donnie Brasco. Naast speelfilms heeft Indies de rechten van bekende televisie series zoals Crime Scene Investigation, Yu-Gi-Oh! en Grijpstra & de Gier.

Indies legt zich als content-provider met name toe op de ondersteuning van haar distributiekanalen. Tot haar distributiekanalen rekent Indies zowel de traditionele als de non traditionele kanalen.


---