Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

ons kenmerk: TRCJZ/2005/1059
datum: 18-04-2005
onderwerp: Ontwerpbesluit, houdende wijziging van het Bgm, Lotv en BOOM

Bijlagen: 1

Geachte Voorzitter,

Bijgaand doe ik u, mede namens de Staatssecretaris van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en de Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, ter kennisneming toekomen het ontwerpbesluit houdende wijziging van het Besluit gebruik meststoffen, het Besluit kwaliteit en gebruik overige organische meststoffen en het Lozingenbesluit open teelt en veehouderij (aanscherping gebruiksregels meststoffen). Ingevolge artikel 92, eerste lid, van de Wet bodembescherming dient dit ontwerpbesluit aan de beide Kamers der Staten-Generaal te worden overgelegd.

Voor de inhoud en de achtergronden van het ontwerpbesluit verwijs ik u kortheidshalve naar de bij het ontwerpbesluit behorende nota van toelichting.

In het kader van de inspraakprocedure ingevolge artikel 92, eerste lid, van de Wet bodembescherming wordt het ontwerp in de Staatscourant bekend gemaakt teneinde een ieder in de gelegenheid te stellen binnen een termijn van vier weken opmerkingen over het ontwerp schriftelijk ter kennis van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit te brengen.

Na afloop van deze inspraakronde zal het ontwerp voor advies aan de Raad van State worden voorgelegd. Overeenkomstig artikel 92, tweede lid, van de Wet bodembescherming zal het besluit na de vaststelling, maar vóór de inwerkingtreding, opnieuw aan u worden overgelegd.

De minister van Landbouw, Natuur
en Voedselkwaliteit,

dr. C.P. Veerman
Bijlagen
Ontwerpbesluit, houdende wijziging van het Bgm, Lotv en BOOM (inclusief nota van toelichting)