STICHTING VERANTWOORD ZONNEN

Congres voor zonnebankexploitanten

Komt er regelgeving op zonnebankgebruik in Nederland? Wat verwacht een BN-er als Wendy van Dijk van een zonnestudio? Hoe kunnen mensen zich het beste voorbereiden op een zonvakantie? Wat voor nut heeft een branchevereniging?
Deze en nog meer vragen zullen beantwoord worden tijdens het eerste SVZ Congres op 19 april in Vianen. Geen enkel bedrijf dat één of meer zonnebanken exploiteert zou dit mogen missen.

Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), de branchevereniging voor zonnebankbedrijven in Nederland en Vlaanderen, organiseert op 19 april in Hotel Vianen haar eerste congres en heeft één van Nederlands meest geliefde actrices/presentatrices bereid gevonden om dit evenement op te luisteren met een persoonlijke bijdrage. Zij zal haar publiek vertellen wat zij belangrijk vindt in een zonnestudio.

Het voorjaar is aangebroken en dat is ook de tijd dat veel mensen alweer aan hun zomervakantie gaan denken. Zonnestudiohouders kunnen hierop inspelen door een goede kuur aan te bieden waarmee hun klanten goed voorbereid de (sub-)tropische zon tegemoet kunnen treden. Dat dit wel iets meer inhoudt dan de klant alleen maar op een vrije bank neerleggen, zal drs. G. van der Poel -onder meer docent bij STEZON opleidingen- de deelnemers duidelijk maken.

In februari riep een Belgische consumentenorganisatie op tot nieuwe eisen aan het gebruik van zonnebanken. In maart adviseerde de wereldgezondheidsorganisatie WHO regeringen om zonnestudio's aan regelgeving te onderwerpen. Wat betekent dit voor de Nederlandse situatie? SVZ-directeur Richard den Bak laat de congresleden zien wat de opties zijn.

Het openbare deel van het congres duurt van 10:00 tot 12:00 uur. 's Middags houdt de SVZ haar algemene ledenvergadering. Bij aanmelding vóór 8 april bedragen de kosten voor niet-leden euro 25,- (daarna euro 27,50). Leden krijgen euro 10,- korting. Meer informatie en aanmelding op: 0900-202 50 60 (70 cent/m) of www.verantwoordzonnen.nl/congres.

Noot voor de pers:
Er is geen toestemming om de foto van Wendy van Dijk te gebruiken! Voor meer informatie kunt u bellen met Richard den Bak, directeur van Samenwerking Verantwoord Zonnen in Noord-Scharwoude, telefoon
0226-340369 e-mail: info@verantwoordzonnen.nl.

29 mrt 05 21:48