TROS

Beste redactie,

Jeltje van Nieuwenhoven heeft helaas moeten afzeggen als gast voor TROS Tafel Twee. Lee Towers neemt woensdag 20 april haar plaats in.

Hierbij het vernieuwde persbericht.

Excuses voor het ongemak.
TROS Afdeling Communicatie

Afdeling Communicatie
Hilversum, 18-04-2005

Televisie
TROS TAFEL TWEE
Uitzending dinsdag 19 t/m donderdag 21 april
Nederland 2 - 17.05 uur

LODEWIJK DE WAAL, LEE TOWERS EN JOHN LANTING TE GAST IN TROS TAFEL TWEE

Bert Kuizenga en meesterkok Ad Janssen ontvangen komende week wederom een aantal bijzondere gasten in de studio. Ze voeren een gesprek over de waan van de dag.

Op dinsdag 19 april komt scheidend voorzitter van de FNV, Lodewijk de Waal, naar de studio van TROS TAFEL TWEE. Zanger Lee Towers neemt op woensdag 20 april plaats aan de gezellige tafel en John Lanting, bij het publiek bekend van het Theater van de Lach, sluit de week van TROS TAFEL TWEE af op donderdag 21 april.

(gasten onder voorbehoud van wijzigingen)

Tijdens de uitzending bereidt meesterkok Ad Janssen een gerecht waarbij de kijker wordt uitgenodigd via www.eetsmakelijk.nl zijn voorbeeld te volgen. De gast mag uit de menukaart van Ad een gerecht kiezen dat vervolgens door Ad wordt gemaakt.

Iedere dag is er in TROS TAFEL TWEE een bijzondere rol weggelegd voor Rob Verlinden en Martin Gaus. Tuinexpert Rob Verlinden neemt een kijkje in de tuin van de gast en geeft adviezen, richt opnieuw in en geeft uiteraard voor de kijkers de originele/nuttige Rob Verlinden-tips. Dierenraadsman Martin Gaus verdiept zich in het wel en wee van het huisdier van de gast, of de eventuele wens om een huisdier te hebben, of waarom de gast juist geen huisdieren heeft... Voor de kijkers is er dan de typische Gaus-tip voor hun huisdier in het bijzonder en dieren in het algemeen.

Ten slotte kan de kijker een vraag stellen aan de gast van de volgende aflevering via het antwoordapparaat dat tot een uur na uitzending bereikbaar is.