Ingezonden persbericht


All IP Europe blijft groeien

Compleet aanbod plaatsonafhankelijke, veilige datacommunicatie voor zakelijke markt

Almere, 19 april 2005 - All IP Europe BV, leverancier van plaatsonafhankelijke datacommunicatie en maximaal beveiligde services, heeft zijn marktpositie in de markt voor Security Service Provision het afgelopen jaar sterk uitgebreid. Naast het werven van een groot aantal nieuwe klanten in sectoren als zakelijke dienstverlening, facility management en de zorgsector heeft het bedrijf samenwerkingsverbanden gesloten met KPN en Infonet. Bovendien is de dienstverlening verder uitgebreid door de volledige integratie van mobiele communicatie van GSM, GPRS of UMTS met de All IP-datacommunicatieomgeving en de introductie van SSL gateway-diensten. De introductie van SSL gateway-diensten was alleen al verantwoordelijk voor een omzetgroei van ongeveer tien procent.

Job Kunst, Managing Director van All IP Europe BV, zegt: "We hebben onze doelstellingen ruim overtroffen. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het stroomlijnen van ons dienstenaanbod. Ons datacommunicatienetwerk is hoog-beschikbaar en maximaal beveiligd. Dat is de basis voor de verdere uitbouw van onze volledig geïntegreerde, plaatsonafhankelijke datacommunicatiesuite voor de brede zakelijke markt: van multinationals tot MKB. De unieke integratie met mobiele communicatie maakt dat bedrijven gegarandeerde, beveiligde zakelijke spraak en datacommunicatie kunnen onderbrengen bij een partij. Daarbij kunnen we door de samenwerking met KPN-dochter Infonet onze diensten ook buiten Nederland aanbieden. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat we beschikken over alle elementen om de huidige groei versneld voort te zetten."

Het end-to-end-managed All IP-netwerk is de basis voor een compleet aanbod van communicatieservices. Naast veilige toegang tot bedrijfsapplicaties, binnen of buiten kantoor, biedt het bedrijf diensten als Mailflow voor het monitoren en beheren van mailverkeer van een klant. Een andere dienst is de UMTS/GPRS Service. Deze verbindingen maken gebruik van dezelfde maximaal beveiligde infrastructuur als de xDSL-verbindingen. Daarnaast levert All IP ook content-filterdiensten voor optimale controle op het internetgebruik binnen ondernemingen.

####

All IP Europe BV
All IP Europe BV levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie die maximaal beveiligd is. Daarvoor heeft het bedrijf een zwaarbeveiligd datacommunicatienetwerk voor xDSL opgezet, inclusief managed security services. Doordat ook mobiliteit aan belang wint en ondernemingen medewerkers overal veilige toegang willen bieden tot relevante gegevens, heeft All IP ook mobiele technologieën als UMTS en GPRS met zijn datacommunicatienetwerk geïntegreerd. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van de kennis en ervaring van zusterbedrijf Galaxy Business Networks, dat zich primair richt op transparante mobiele communicatie.

####