Ingezonden persbericht


Persbericht

Deutsche Bank lanceert Fundscreener van Tijd Beursmedia

Deutsche Bank heeft onlangs een, door Tijd Beursmedia op maat gebouwde, Fundscreener gelanceerd op haar website. Met deze tool kunnen de klanten van Deutsche Bank op een gebruiksvriendelijke manier eenvoudig beleggingsfondsen selecteren die het best presteren of goed aansluiten bij het profiel van de belegger.

Zoekfunctie nodig door Open Architectuur

"38 van de 70 bekroonde fondsen bij de Tijd Awards 2005 worden aangeboden door Deutsche Bank. Meer keuze betekent moeilijker kiezen. Daarom hebben wij voor de 'Fundscreener'-oplossing van Tijd Beursmedia gekozen. Onze eigen data aangevuld door die van Tijd Beursmedia, helpen onze cliënten de juiste beslissing te nemen". Aldus Gunter Boutsen, Marketing Consultant bij Deutsche Bank.

Database beleggingsfondsen en maatwerk


Tijd Beursmedia is de specialist voor beleggingsfondsen in de Benelux en beschikt over een unieke database met zeer uitgebreide informatie rond alle beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen die gecommercialiseerd worden in België, Nederland en Luxemburg. "Om het grote aanbod overzichtelijk te houden en op maat aan te kunnen bieden voor de eindgebruiker heeft Tijd Beursmedia de Fundscreener ontwikkeld. Voor Deutsche Bank is deze op maat gemaakt waarbij is rekening gehouden met de gewenste selectiecriteria, fondsen aanbod en de huisstijl. Naast het op maat ontwikkelen van bestaande producten ontwikkelt Tijd Beursmedia ook veel nieuwe producten voor klanten op basis van specifieke wensen waarmee men bij ons aanklopt." Aldus Danny Bresseleers, directeur van Tijd Beursmedia.

Naast Deutsche Bank hebben ook AXA en KBC inmiddels een Fundscreener op maat besteld bij Tijd Beursmedia.

Voorbeeld en meer info Fundscreener

De Fundscreener van Deutsche Bank is te vinden op http://www.deutschebank.be/nl/content/beleggen/fondsen-zoeken.html

Meer informatie over de Fundscreener vindt u op de website van Tijd Beursmedia http://www.tijdbeursmedia.nl/contentpage.asp?page_id=606


Tijd Beursmedia


Tijd Beursmedia (dochteronderneming van Uitgeversbedrijf Tijd NV) is reeds meer dan 15 jaar actief op de markt als financiële datavendor.Via diverse kanalen zoals print, internet, teletekst, 0900, i-mode, SMS, PDA en televisie wordt financiële informatie als koersen, nieuws en analyses naar de eindgebruikers verstuurd. Producten die Tijd Beursmedia onder zijn consumer label in de Benelux voert zijn o.a. het realtime koersensysteem EuroBench Realtime Internet Streamer (ERIS) en EuroBench Download. Met meer dan 5.000 gebruikers is Tijd Beursmedia marktleider in dit segment van de markt. Naast het aanleveren van onbewerkte data, levert Tijd Beursmedia een belangrijke toegevoegde waarde aan haar klanten door de gegevens in haar databanken te analyseren en weer te verspreiden. Tijd Beursmedia beschikt daarbij over een eigen team van analisten dat zorgt voor de meest complete fundamentele databanken van aandelen, beleggingsfondsen (België, Luxemburg en Nederland, genoteerd en niet-genoteerd), warrants, obligaties en Eurobonds.