EVD

19.04.2005

EBRD: investeren in infrastructuur
---

De EBRD richt zich steeds meer op het investeren in infrastructuur in brede zin. De infrastructuur in veel Oost-Europese landen voldoet niet aan de eisen van een moderne economie. De activiteiten van de EBRD schuiven steeds verder naar meer oostelijk gelegen landen (bijvoorbeeld Kazachstan, Azerbeidzjan en Oezbekistan), zodat de behoefte aan investeringen in infrastructuur steeds groter wordt.

Veel Oost-Europese landen besteden werken die moeten worden verricht aan infrastructuur, uit aan de private sector. Dit biedt kansen voor ondernemers uit het westen, aangezien deze de kennis en ervaring in huis hebben die nodig is om bijvoorbeeld te zorgen voor een goede watervoorziening in een grote stad als Tasjkent (Kazachstan).

Voor informatie over onder andere aanbestedingen van de EBRD kunt u contact opnemen met Annemarie Küppers, informatiemanager voor de EBRD, (070) 778 88 93, ebrd@info.evd.nl. Daarnaast kunt u bij de EVD voor actuele project- en/of aanbestedingsinformatie van de EBRD een kosteloos abonnement nemen op de elektronische berichtenservice www.evd.nl/berichtenservice. Verder kunt u ook direct bij de EBRD actuele project- en/of aanbestedingsinformatie ontvangen via hun e-mail alertservice.

Tenslotte kan het kantoor van de Nederlands-Mongoolse Kiesgroep bij de EBRD u helpen uw weg te vinden binnen de Bank. Contactpersoon is Arjan Kuipers, procurement officer, telefoon: +44 20 7338 6433 of e-mail kuipersa@ebrd.com.

Zie ook:
European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)
---

Bron: EVD
Nummer: 137484

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 137484 bij de medewerker EBRD (Annemarie Kuppers), e-mail EBRD, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 88 93.