Gemeente Bernheze


Verkoop 30 appartementen in Heesch

kleinArtist Imp 3 lelien.jpg

Op de voormalige locatie van het postkantoor en de Boerenbond aan t Dorp/Schoonstraat wordt naar verwachting in mei/juni gestart met de bouw van in totaal 30 appartementen in het project De Drie Leliën. De prijzen van deze appartementen variëren van 172.510,- tot 399.000,-. Twee appartementen zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar of ouder en worden als eerste aan deze doelgroep toegewezen. Er worden negen appartementen gebouwd in de prijsklasse tot 190.000,-. Starters krijgen voor deze appartementen een extra punt.

De procedure
De appartementen worden toegewezen op basis van het puntentoewijzingsysteem. Kandidaten krijgen op basis van de gegevens op het inschrijfformulier, in diverse categorieën punten toegekend, bijvoorbeeld in de categorie sociale binding of doorstroming. Voor de twee appartementen die specifiek bedoeld zijn voor 55-plussers krijgen ouderen extra punten voor hun leeftijd.
Inschrijven kan met het formulieren dat u met toelichting en een exemplaar van het puntensysteem, vanaf maandag 25 april 2005 kunt halen bij Bernheze Makelaars & Adviseurs B.V., Bitswijk 10 in Uden, telefoon (0413) 24 38 18.

De inschrijfformulieren moeten worden ingeleverd bij het gemeentehuis. Voor de inschrijving is een bedrag van 22,50 verschuldigd waarna het inschrijfformulier in behandeling wordt genomen. Dit bedrag kunt u vanaf 25 april tot en met 9 mei 2005 betalen bij de kassier in de dependance van het gemeentehuis aan t Dorp 94 in Heesch. Inschrijfformulieren die vóór maandag 9 mei 2005, 12.00 uur volledig ingevuld bij de gemeente binnen zijn worden in behandeling genomen. Vertraging bij de postbezorging is voor eigen risico.

De toewijzing
Degene met de meeste punten komt als nummer één op de lijst te staan, degene met het op één na hoogste puntenaantal als nummer twee, enzovoort. In deze volgorde worden de kandidaten benaderd en zal een appartement worden toegewezen. Bij een gelijk aantal punten wordt alsnog geloot. De toewijzing van een extra punt op basis van artikel F zal bij de toewijzing van deze appartementen niet plaatsvinden. Het eventueel verkregen geldige extra punt uit het verleden kunt u wel inzetten bij deze uitgifte.
Als een appartement wordt toegewezen aan een kandidaat, mag het appartement niet aan derden worden doorverkocht. Betrokkene is verplicht het appartement uitsluitend zelf, met (eventuele) partner en (eventuele) kinderen, te bewonen. Dit in overeenstemming met de algemene verkoopvoorwaarden van de gemeente Bernheze.

Meer informatie
Informatie over het uitgiftesysteem is verkrijgbaar bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke ordening en Grondzaken van de gemeente Bernheze, telefonisch bereikbaar nummer (0412) 45 88 88. Informatie over de appartementen kunt u vanaf 25 april krijgen bij de makelaar of via de website: www.drie-lelien.nl.