Ingezonden persbericht


Persbericht

Capelle aan de IJssel, 14 april 2005

Creatieve cadeau-ideeën voor secretaressedag op kadopagina

Masseer je secretaresse

Capelle aan de IJssel ­ Een massage van je secretaresse valt al snel in de sfeer van de ongewenste intimiteiten, maar als massage-therapeut Arthur van der Struyff uit Badhoevedorp het doet, op kantoor én betaald door de baas, als cadeau voor secretaressedag, is er natuurlijk niets aan de hand.

Deze massagebehandeling is een van de vele creatieve cadeaus die bazen kunnen vinden op de site www.kadopagina.nl als ze voor secretaressedag - donderdag 21 april aanstaande - dit jaar eens wat meer willen doen dan het obligate bosje tulpen. "Je kunt je rechterhand dit jaar ook eens van huis laten halen in helikopter of geef háár eens een champagneontbijt, gegarandeerd dat ze de rest van het jaar weer keihard voor je loopt", zegt Jim Advocaat van kadopagina.nl.

"Het vinden van een leuk cadeau of een aardige verrassing is tegenwoordig echt niet meer moeilijk", stelt Advocaat, "En voor de kosten hoef je het ook niet te laten, we hebben al hele leuke en originele cadeaus voor minder dan drie tientjes."

Op Kadopagina.nl kan worden gezocht op prijsklasse, trefwoord en soort ('Avontuur', 'Lekker weg' en Lifestyle'). Er zijn suggesties voor mannen en vrouwen. Alle cadeaus worden aangeboden in de vorm van een cadeaubon, die de ontvanger zelf kan verzilveren.

De bonnen worden binnen twee tot vijf werkdagen geleverd via TPG Post en zijn een jaar lang geldig. Tijdens werkdagen is levering binnen 24 uur op aanvraag mogelijk. Wie een bon bestelt, kan zelf aangegeven of deze naar het eigen adres of dat van de begunstigde gestuurd moet worden. Voor de betaling is geen creditcard nodig. Info: www.kadopagina.nl



Ingezonden persbericht