Gemeente Terneuzen

Persbericht 14-04-2005

Veel belangstelling voor bedrijvenavond

TERNEUZEN Voor een bedrijvenavond die de gemeente en de Rabobank volgende week gezamenlijk organiseren, bestaat veel belangstelling. Zon 150 ondernemers en medewerkers van ongeveer 75 bedrijven hebben zich aangemeld. De avond is informatief en belangrijk voor netwerken.

Volgende week, donderdag 21 april, organiseren de gemeente Terneuzen en Rabobank Terneuzen-Sas van Gent gezamenlijk een avond voor bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente en die hiervoor enkele weken geleden persoonlijk werden uitgenodigd. De avond bestaat onder meer uit bedrijfsbezoeken aan Cerestar, de H4A-Groep en Katoen Natie.

Cerestar in Sas van Gent is Europees marktleider op het gebied van productie en verkoop van zetmeel en zetmeelbijproducten voor voeding, medicijnen, papier en golfkarton. De H4A-Groep in Sluiskil is sterk op het gebied van infrabouw, leidingen, groenvoorziening en is specialist op het gebied van advies, bouw, drainage en hekwerk. Katoen Natie is een wereldwijde op-, overslag en distributiegigant met een containerterminal in Hoek.

Centraal thema van de avond is fusie en verandermanagement. Zon 150 ondernemers en medewerkers van ongeveer 75 verschillende bedrijven uit de gemeente hebben zich aangemeld en zullen aanwezig zijn op de avond. Na de bedrijfsbezoeken kunnen de ondernemers en medewerkers tijdens een informeel samenzijn nader kennismaken met elkaar en belangrijke onderlinge contacten leggen ofwel netwerken.

Noot aan de redactie:
De pers is van harte uitgenodigd, maar wordt verzocht zich z.s.m. aan te melden bij Wendy Kiezenberg-Ivens van de Rabobank, tel. 0115-678 470 of e-mail communicatie@kanaalzone.rabobank.nl. Dit omdat deelnemende bedrijven uit veiligheidsoverwegingen graag vooraf een bezoekersoverzicht ontvangen.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 455 523
06 536 911 35

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright