Gemeente Wassenaar

Wassenaar presenteert burgerjaarverslag 2004
21 april 2005
Het derde burgerjaarverslag is uit en wordt dit jaar huis-aan-huis verspreid. Het uitbrengen van het burgerjaarverslag, waarin de burgemeester elk jaar verantwoording aflegt over de gemeentelijke dienstverlening en burgerparticipatie, is een wettelijke verplichting. In het burgerjaarverslag 2004 komen de inwoners van Wassenaar zelf aan het woord. Drie inwoners vertellen over hun ervaringen met de gemeente en burgerparticipatie. Onderwerpen als Bestemmingsplan Landelijk gebied, ontwikkeling van het schoolsportterein en Centrum Noord passeren de revue. Daarnaast hebben een aantal inwoners van Wassenaar op 10 februari 2005 samen met de burgemeester het burgerjaarverslag 2003 geëvalueerd. De door hen gemaakte opmerkingen zijn zoveel mogelijk verwerkt in het burgerjaarverslag 2004.

In het burgerjaarverslag 2004 worden verder onderwerpen als regionale samenwerking, afhandeling van post en e-mails, bezwaarschriften en klachten en veiligheid behandeld.

Alle inwoners worden via een antwoordkaart achter in het verslag uitgenodigd hun reactie te geven op het burgerjaarverslag 2004. Wij zijn met name geïnteresseerd of het op prijs wordt gesteld dat het burgerjaarverslag huis-aan-huis wordt verspreid.

Mocht u onverhoopt het burgerjaarverslag 2004 niet ontvangen hebben, dan kan het ook gratis opgehaald worden in het gemeentekantoor aan de informatiebalie. U kunt het burgerjaarverslag hier ook downloaden.

verwante onderwerpen: Burgerjaarverslag 2004 (download, 1293kb)