Politie Zeeland


---


W-2214-2005 Motorrijder onderuit in Koudekerke

Op de Duinstraat in Koudekerke is vrijdagmiddag rond 14.30 uur een 29-jarige motorrijder uit Vlissingen onderuit gegaan.
De man verloor in een lange bocht de controle over zijn motor en ging vervolgens onderuit waarna hij al schuivend tegen een boomstronk tot stilstand kwam. De motor is total loss, de 29-jarige Vlissinger werd met diverse botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-2215-2005 Heg gedeeltelijk afgebrand

Aan de Beatrixstraat in Oost-Souburg is vrijdagmiddag rond 15.45 uur een heg gedeeltelijk afgebrand.
Een 38-jarige man was op het dak van een konijnenhok bezig met werkzaamheden toen hij zijn brander liet vallen waarna een heg in brand vloog. De Oost-Souburger viel vervolgens van het dakje, zo'n 2 meter naar beneden waarbij hij vermoedelijk zijn enkel heeft gebroken. De man is naar het ziekenhuis overgebracht voor onderzoek. De heg is gedeeltelijk afgebrand.


Z-2216-2005 Diefstal scooter
Vanaf de Sint Annastraat in Sluis is vrijdag tussen 01.00 uur en 07.30 uur een scooter gestolen.
Het betreft een grijze Peugeot, type Vivacity. De scooter stond afgesloten voor een woning.


W-2217-2005 Bedrijfsauto beklad met verf
Op het Baskensburgplein in Vlissingen is vrijdag tussen 11.00 uur en 12.30 uur een bedrijfsauto beklad met verf.
De auto was aan de zijkant besmeurd met verf. Schadebedrag is onbekend.


O-2218-2005 Frontale aanrijding in Goes
Op de M.A. de Ruijterlaan in Goes zijn vrijdagavond rond 18.45 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen.
Een 80-jarige automobiliste uit Goes kon niet meer op tijd stoppen toen een 53-jarige automobilist uit Goes die voor haar reed,afremde. Om een aanrijding te voorkomen, week ze uit naar links waar ze frontaal op een tegenligger botste, een 30-jarige automobiliste uit de gemeente Goes. Door de aanrijding raakte ook de auto van de 53-jarige automobilist beschadigd. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland