PERSBERICHT - 2005-04-22

Nieuw boekingsportal houdt het kort en simpel

Hotelopia.nl: online hotel boeken in drie stappen

Eenvoudig en snel hotels boeken tegen scherpe prijzen, dat kan. Het online boekingsportaal Hotelopia.nl biedt de consument in drie simpele stappen meer dan 12.000 hotels, variërend van budget tot 5-sterren. Geen registratie, formulieren invullen of nieuwe wachtwoorden aanmaken, maar enkel strikt de noodzakelijke informatie voor het voltooien van de boeking.

Het boeken van een hotel bij Hotelopia.nl betreft geen onaangename verassingen. De prijzen zijn netto en zonder belastingen, service- en kredietkaartkosten. De totale prijs zoals deze op het beeldscherm verschijnt, is het definitieve bedrag dat in rekening wordt gebracht.

Drie simpele stappen
Het stappenplan van Hotelopia.nl bestaat uit zoeken, de resultaten en de boeking.

1. Stap één bestaat uit het kiezen van een bestemming, de invoer van de aankomst- en vertrekdatum en het aangeven voor hoeveel personen er geboekt moet worden.


2. Stap twee geeft de keuze in hotels weer naar aanleiding van de ingevoerde zoekopdracht in stap één. De hotels bevinden zich in het budget tot 5-sterren segment. Nu hoeft slechts een hotel te worden gekozen.


3. Stap drie is het boeken van het hotel naar aanleiding van de keuze in stap twee. De boeking wordt afgehandeld door betaling met een kredietkaart. Wie alleen reist of ouder is dan 50 jaar kan een korting van 10% bedingen door middel van het invoeren van een kortingscode. Bij ik heb een kortingsvoucher voert de alleen reizende reiziger de code 111111 in en wie 50 plus is kan de code 506070 invullen. Deze code is te allen tijde geldig.

Hotelopia
Hotelopia maakt onderdeel uit van First Choice Holidays, een internationaal toonaangevende reisorganisatie. Hotelopia biedt gereduceerde tarieven aan voor accommodaties voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt. Het heeft hiervoor de beschikking over 12.000 hotels in het budget tot 5-sterren segment in meer dan 500 bestemmingen verspreidt over Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika, het Caribische gebied en Azië.

Voor meer informatie over Hotelopia kijk op: www.hotelopia.nl