Ingezonden persbericht


Uit: Electronische nieuwsbrief van Doel 2020 - 22 april 2005 - jg. 8 - nr. 2

DOEL 2020 LEGT KLACHT NEER TEGEN VERWAARLOZING HUIZEN


* Doel 2020 heeft een officiele klacht ingediend bij de politie van Beveren in verband met de verwaarlozing van de huizen in Doel. Zij stelt de beheerder en eigenaar van de vrijwillig verkochte huizen in gebreke. ---

Wij eisen dat deze huizen als "goede huisvader" beheerd worden en dat de regeringsbeslissing van 19 mei 2000 onverwijld uitgevoerd wordt. Door de manier waarop de huizen nu "beheerd" worden, komt immers de volksgezondheid in het gedrang. De gemeente Beveren laat op deze manier ook illegale sluikstorten toe.
Doel 2020 wil dat hier dringend actie genomen wordt door de verantwoordelijke diensten die instaan voor veiligheid, volksgezondheid en woonbeleid. Naar aanleiding van onze persmededeling "Geen huurders in Doel, maar wel ratten en muizen" (zie Nieuws uit Doel nr. 1), ontving het Bevers gemeentebestuur al mails en brieven.


* Redactie 'Nieuws uit Doel': Paul Maes, Nijken 18, 9400 Denderwinde-ke, tel. 054-34 20 61, e-mail: nieuwsuitdoel@advalvas.be.

Deze e-versie van 'Nieuws uit Doel' is in textformaat opgesteld zodat iedereen hem kan lezen, en wordt in principe beperkt tot 20 kB. Een opgemaakte pdf-versie kan je downloaden op www.doel2020.org (archief nieuwsbrief).