013 Tilburg


Route 05 wordt muzikale ontdekkingsreis

TILBURG 30 MAART 2005

Op 22, 23 en 24 april vindt het folk-, singersongwriters- en rootsfestival Route 05 plaats. Drie dagen genieten tijdens een muzikale ontdekkingsreis. De zalen van 013 veranderen in huiskamers waar de artiesten de bezoekers meevoeren naar de wortels van hun kunnen. In deze intieme setting wordt het persoonlijke verhaal van de artiesten en bands benadrukt.
Met meer dan vijfentwintig acts in drie dagen zet Route 05 in op brede kwaliteit. Het authentieke folkaccent is onder meer terug te vinden bij Waterson Carthy en De Kift. Voor de modernere interpretatie is er dromerige folkpop van Mia Doi Todd en folktronica van Ben Christophers. Zowel Thomas Dybdahl, de Noorse onthulling van Eurosonic als Janove Ottesen, de voorman van Kaizers Orchestra, zal het podium betreden. Net als Ottesen maakten veel andere artiesten die op Route 05 te zien zijn reeds eerder naam met gerenommeerde acts. Zo bewijst ook Flip Kowlier (Hof van Commerce) dat hij solo nog beter uit de voeten kan. Meer informatie over het volledige programma en de artiesten is te vinden op www.routegt.com. Daarnaast kunt u gratis, dus ook zonder verzendkosten, het prachtige programmaboekje bestellen. Naast praktische informatie staan er exclusieve interviews in met een aantal artiesten met de oorsprong van hun liedjes als rode draad. Stuur een mailtje met uw naam, adres en telefoonnummer naar info@routegt.com en dan sturen we het u toe.


De prijs van een dagkaart is dit jaar aanmerkelijk verlaagd naar 15 euro (excl.servicekosten), een passe-partout voor alle dagen kost slechts 30 euro (excl. servicekosten).