Gemeente Maassluis

Wegafsluitingen in Maassluis

In de komende periode zullen verschillende wegen in Maassluis geheel of gedeeltelijk voor doorgaand verkeer worden afgesloten in verband met de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

De Deltaweg, tussen het Veer Rozenburg-Maassluis en de Adriaan van Heelstraat is tot en met vrijdag 22 april 2005 gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer in verband met onderhoudswerkzaamheden. Doorgaand verkeer is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wel mogelijk.

De Generaal de Wetstraat, tussen de Joubertstraat en de Cronjéstraat in de wijk Het Hoofd, is tot en met vrijdag 13 mei 2005 wegens onderhoudswerkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

De Elektraweg, tussen de Mozartlaan en de Nijverheidstraat wordt vanaf maandag 25 april 2005 gedurende een periode van ongeveer 6 á 7 weken gedeeltelijk afgesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden. Het gemotoriseerde verkeer kan tot en met 8 juni 2005 geen gebruik maken van de Elektraweg als doorgaande weg. Wel blijft de bereikbaarheid van de bedrijven en de doorgang voor voetgangers en fietsers gewaarborgd.