Gemeente Deventer

Week 16, 18 april 2005

DEEL SIEMELINKSWEG IN WEEKEND 22/25 APRIL VOOR ALLE VERKEER GESTREMD

Een deel van de Siemelinksweg is vanwege werkzaamheden aan De Knoop van vrijdag 22 april (19 uur) tot maandag 25 april (6 uur) gestremd voor alle verkeer. Dat weekend wordt de aantakking van de N 348 op de Zweedsestraat afgebouwd. Om de bouwploeg alle ruimte te geven is de Holterweg / Siemelinksweg tot de afslag Grote Ratelaar afgesloten. Verkeer wordt met borden omgeleid.

De N 348 wordt maandag 25 april omstreeks 12 uur officieel geopend door minister drs. K.M.H. Peijs van Verkeer en Waterstaat. Het verkeer kan dan omstreeks 14 uur van de nieuwe weg gebruikmaken. Het verkeer van de N 348 richting A1 komt via een verbindingsweg uit op de Zweedsestraat en kan via de Siemelinksweg zijn weg vervolgen.

Eind dit jaar is de tunnel Zweedsestraat klaar. Het verkeer kan dan rechtstreeks via de N 348 âoverâ de tunnel naar de A1. In de eindsituatie blijft de verbindingsweg tussen de N348 met de Zweedsestraat en de Holterweg bestaan.

SPOORWEGOVERGANG ATALANTA MAANDAG 25 APRIL DEFINITIEF BUITEN GEBRUIK

De spoorwegovergang Atalanta wordt maandagochtend 25 april definitief afgesloten voor alle verkeer. Om te voorkomen dat automobilisten uit Blauwenoord via de Zwaluwenburg de wijk uit moeten, wordt de N 348 tijdelijk opengesteld. Van 6 tot 11 uur kan al het gemotoriseerde verkeer de wijk uit via het Wilgenhaantje en de N 348. Het verkeer wordt dan naar de Siemelinksweg respectievelijk Holterweg geleid. Verkeer in de richting van de Leonard Springerlaan / Bolkesteinlaan is dan nog niet mogelijk!

Minister Peijs opent omstreeks 12 uur de N 348. Hiervoor wordt de N 348 van 11 tot circa 14 uur voor alle verkeer gesloten. Bewoners en bezoekers van Blauwenoord moeten dan via de Zwaluwenburg rijden. In deze periode is er ook geen openbaar vervoer voor bewoners van Blauwenoord. De stadsbus rijdt dan via de Oostriklaan naar de eindhalte: Zwaluwenburg. (Brom)fietsers kunnen normaal gebruik blijven maken van de fietstunnel nabij de Atalanta / Vliegend Hert.

Na de opening wordt de N 348 voor alle verkeer vrijgegeven. Het openbaar vervoer rijdt dan naar Blauwenoord via de N 348 en het Wilgenhaantje en heeft nabij de Kleine Vos een halteplaats.

Publicatiedatum: 18-4-2005

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 18 april 2005