Gemeente Hardenberg

April 2005 - 22 april schoonmaakdag in De Krim

22 april schoonmaakdag in De Krim

Woensdag 20 april 2005

Op 22 april organiseert Plaatselijk Belang De Krim in samenwerking met de gemeente Hardenberg, de scholen en de buurtverenigingen in De Krim een schoonmaakdag. De Hardenbergse wethouder Arie Pouwels opent de schoonmaakdag om 13.00 uur.

Inwoners van De Krim steken vrijdagmiddag de handen uit de mouwen om hun dorp grondig schoon te maken. Het initiatief hiervoor is genomen door Plaatselijk Belang De Krim. Ook de gemeente Hardenberg draagt haar steentje bij aan de schoonmaakdag. Zo stelt de gemeente materiaal zoals containers, prikkers en handschoenen beschikbaar, evenals een kleine financiële bijdrage. Ook coördineert de gemeente de inzameling van het opgehaalde afval.

Ook de leerlingen van basisscholen De Klimop en De Bron doen mee aan de schoonmaakactie. Namens de buurtverenigingen nemen inwoners van De Krim ieder een deel van het dorp onder handen. Hiervoor hebben de buurtverenigingen het dorp opgedeeld. Alle deelnemende partijen vragen zoveel mogelijk medewerking van inwoners van De Krim.

De schoonmaakdag wordt om 13.00 uur geopend door wethouder Arie Pouwels nabij dorpshuis De Planeet in De Krim.