PSI AG

PSI krijgt een Nederlandse vertegenwoording

BERLIJN, April 22/PRNewswire/ --

PSI en epro GmbH hebben op de Hannover Messe hun samenwerkingsovereenkomst voor het ERP-product PSIpenta bekendgemaakt. Deze samenwerking behelst dat epro GmbH, uit Gronau dicht bij Enschede, PSIpenta exclusief in Nederland vertegenwoordigt. Doorslaggevend voor deze stragische samenwerking is, naast het feit dat epro reeds jarenlang een tevreden PSIpenta gebruiker is, dat het ERP-pakket een passende uitbreiding in de software portfolio van epro zal zijn.

epro biedt als 'Full Service Supplier' maatwerk voor dienstverlening op het gebied van software, mechatronische modules ('Systemtechnik') alsmede voor Machine Monitoring Systemen. Het bedrijf levert aan gerenommeerde nationale en internationale klanten, met name in de industrie.

Om de verschillende klanteneisen om te zetten naar een passende dienstverlening met dito producten gebruikt epro sinds jaar en dag PSIpenta als ERP pakket. epro beschikt over de systeem- en consultingcompetenties voor zowel standaard businesssoftware als specifieke technische software. Bovendien is epro uitstekend bekend met de Nederlandse markt. PSI en epro zullen zich gezamenlijk op de KOG beurs in Ede presenteren. Deze beurs vindt op 24 en 25 mei plaats in congrescentrum 'De Reehorst'.

PSIpenta is gespecialiseerd in de branches machinebouw en automotive en dekt het eisenspectrum van producerende ondermeningen. De strategische samenwerking met epro is een belangrijke stap op weg naar verdere internationalisering van PSI.

PSI AG ontwikkelt en integreert op basis van eigen software individuele oplossing voor het managen van grote netwerken (elektrischiteit, gas, olie, telecom, verkeer), productiemanagementsystemen (staalindustrie, chemie, machinebouw, automotive. logistics) als ook informatiemanagement voor de dienstverlenende sector. PSI is in 1970 opgericht en telt 1100 medewerkers.
www.psi.de

Contactgegevens
PSI AG
Bozana Matejcek
Persvoorlichter
Dircksenstrasse 42-44
D 10178 Berlijn
Tel. +49/30/28 01-27 62
Fax +49/30/28 01-10 00
E-Mail: BMatejcek@psi.de

Source: PSI AG

Contactgegevens: PSI AG, Bozana Matejcek, Persvoorlichter, Dircksenstrasse 42-44, D 10178 Berlijn, Tel. +49-30-28-01-27-62, Fax +49-30-28-01-10-00, E-Mail: BMatejcek@psi.de

22 apr 05 13:06