RAYTHEON COMPANY

Raytheon introduceert International SL-AMRAAM

Raytheon introduceert International SL-AMRAAM

TEWKSBURY, Massachusetts, April 13/PRNewswire/ --

Raytheon Company houdt op 22 april 2005 een persconferentie om haar International Surface Launched Advanced Medium Range Air to Air Missile (SL-AMRAAM)-programma te introduceren. De persconferentie wordt gehouden in het Marriott Wardman Park Hotel in Washington, D.C. om 9:30 a.m. in Exhibit Hall A. De pers is uitgenodigd om het systeem om 9:00 a.m. te komen bekijken.

De SL-AMRAAM is een geavanceerd luchtafweersysteem dat de huidige en in ontwikkeling zijnde kruisraketten en een breed scala aan dreigingen uit de lucht kan verslaan. SL-AMRAAM heeft een aanzienlijk vermogen om cruciale middelen voor manoeuvre warfare of voor de verdediging van het eigen grondgebied te beschermen. Het is bovendien interoperabel met de Patriot en andere luchtafweersystemen. SL-AMRAAM is beschikbaar, betaalbaar en aanpasbaar!

Terzake kundigen zullen beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden over de mogelijkheden en de interoperabiliteit van het systeem.

Vertegenwoordigers van de nieuwsmedia zijn bovendien uitgenodigd te blijven om te luisteren naar de keynote address, die om 10:30 a.m. op dezelfde locatie wordt gegeven.

Media die dit willen bijwonen dienen contact op te nemen met Guy Shields, zodat ze op het toelatingsrooster gezet kunnen worden.
+1-978-858-5246 of e-mail guy(UNDERSCORE)shields@raytheon.com

Locatie: Marriott Wardman Park Hotel, 2660 Woodley Road, NW; Washington, D.C.
Tijd: 9:00 a.m.

Contactinformatie:
Guy Shields

+1-978-858-5246

Website: http://www.raytheon.com

Source: Raytheon Company

Guy Shields van Raytheon Company, +1-978-858-5246

13 apr 05 09:20