Ingezonden persbericht

Seminar Business Service Management

Met gastspreker Frank Soltis, 'godfather' van het iSeries platform

TIEL, 20050321 -- PST Business Solutions, IBM en Tango/04 Computing Group organiseren op 22 april het seminar 'Business Service Management'. Business Service Management bewaakt beschikbaarheid en prestaties van IT componenten niet alleen op IT niveau, maar relateert deze aan bedrijfsprocessen. Uitval van componenten, zoals servers, routers, printers en applicaties, wordt vertaald in de gevolgen voor de bedrijfsprocessen.


Sprekers
Frank Soltis
Directeur Ontwikkeling van IBM Rochester, heeft de basis gelegd voor de huidige iSeries en is hiermee de 'godfather' van het platform. Is schrijver van het boek 'Inside the AS/400' en heeft grote invloed op alle beslissingen die IBM neemt aangaande de iSeries.

Raul Christian Aguirre
Directeur van Tango/04 Computing Group, wereldwijde leider op het gebied Business Service Management. Afgestudeerd in informatica en meer dan 15 jaar ervaring in midrange systemen van IBM.

's Middags kan men optioneel de theorie in praktijk brengen in een hands-on workshop Business Service Management. (In verband met voorbereidingen dienen inschrijvingen voor het middagprogramma vóór 11 april binnen te zijn).

Datum: 22 april
Locatie: Hotel Restaurant Oud London, Zeist
Tijd: Het seminar duurt van 10.00 tot 13.00 uur, aansluitend serveren we een broodje. De optionele workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: Deelname aan het seminar is gratis. De kosten voor de workshop zijn 100 euro p.p.
Inschrijven: www.PSTBusinessSolutions.com/seminar of via telefoonnummer 0344 683 466




Ingezonden persbericht