Ingezonden persbericht

Feed24; een maand na de lancering

Nieuwe site voor vergaring wetenswaardigheden valt in de smaak

AMSTERDAM, 20050425 -- De nieuwe site www.Feed24.com valt in de smaak bij het bezoekend publiek. De kans om daadwerkelijk te vinden waarnaar gezocht wordt is bijzonder groot door de meer dan 250.000 geraadpleegde bronnen, een hoeveelheid die zijn weerga niet kent in Nederland. Voorts zorgt de unieke manier van rangschikken van de door de gebruiker zelf te personaliseren actuele wetenswaardigheden en emaildiensten voor het tot nu toe geboekte succes. Een recente online enquête heeft uitgewezen dat de Feed24 site gemiddeld met een 7,5 wordt gewaardeerd.


Al een aantal dagen na de start van Feed24 was een exponentiele groei in bezoekersaantallen waarneembaar en inmiddels kunnen wij melden dat dit aantal op circa 56.000 bezoekers per week ligt en nog steeds groeiend is. De nieuwe site www.Feed24.com valt in de smaak bij het bezoekend publiek. De kans om daadwerkelijk te vinden waarnaar gezocht wordt is bijzonder groot door de meer dan 250.000 geraadpleegde bronnen, een hoeveelheid die zijn weerga niet kent in Nederland. Voorts zorgt de unieke manier van rangschikken van de door de gebruiker zelf te personaliseren actuele wetenswaardigheden en emaildiensten voor het tot nu toe geboekte succes. Een recente online enquête heeft uitgewezen dat de Feed24 site gemiddeld met een 7,5 wordt gewaardeerd. Al een aantal dagen na de start van Feed24 was een exponentiele groei in bezoekersaantallen waarneembaar en inmiddels kunnen wij melden dat dit aantal op circa 56.000 bezoekers per week ligt en nog steeds groeiend is.

Dankzij de vele terugkoppelingen zijn wij goed in staat Feed24 op gemak en functionaliteit te toetsen. Zelfs wordt er nu gewerkt aan een uitbreiding van onze service om ons verder te onderscheiden van de concurrentie. Een van deze diensten zal een verder gepersonaliseerde voorpagina zijn en een nieuws emaildienst (alert) met uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Inmiddels is een Engelstalige versie beschikbaar en wordt nagedacht over een tweede uitbreiding van het taalgebied naar het Duits.

Feed24 biedt de mogelijkheid om op basis van eigen voorkeuren de laatste actualiteiten voorgeschoteld te krijgen en doet dit op een geheel andere wijze dan de traditionele zoekmachines via zogenaamde RSS feeds. En alleen actualiteiten; geen hele websites, maar uitsluitend nieuwsitems naar eigen keuze, die keurig gerangschikt worden aangeboden. Feed24 bespaart haar gebruikers veel tijd en moeite door het zoeken naar informatie in verschillende nieuwsbronnen geheel te automatiseren en de resultaten via internetbrowser of email te presenteren.