Gemeente Woerden


20 april 2005

Extra vergadering van de gemeenteraad op maandag 25 april

Maandagavond 25 april zet de gemeenteraad een nieuwe stap in de burgemeestersprocedure. Nadat de gemeenteraad de profielschets heeft vastgesteld en een vertrouwenscommissie heeft benoemd, zal de Commissaris van de Koningin, de heer Staal, de profielschets in ontvangst nemen.

Dat gebeurt tijdens de extra raadsvergadering op maandag 25 april. Deze openbare vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het Stadhuis. Aanvang: 19.30 uur. De volledige agenda en de stukken voor deze vergadering kunt u lezen op bij de vergaderstukken. Ook liggen de stukken in de leesruimte van de Koepel in het Stadhuis.

Aan het begin van de raadsvergadering is er gelegenheid om gebruik te maken van het spreekrecht. Per spreker is maximaal 5 minuten gereserveerd. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u zich aanmelden bij de griffier, de heer Walter Hooghiemstra, telefoon 428 619 of via de mail raadsgriffie@woerden.nl.

Er staan twee punten op de agenda: het overhandigen van de profielschets aan de commissaris en er wordt overleg gevoerd over de profielschets. De commissaris gaat de eerste selectie van de kandidaten uitvoeren. Daarom heeft iedereen er belang bij dat hij de wensen van de gemeenteraad - vastgelegd in de profielschets goed kent.