Gemeente Goes

Persbericht

Afsluiting Marconistraat

De Marconistraat heeft in de periode van oktober 2004 tot februari 2005 een metamorfose ondergaan. In deze periode is de riolering gerenoveerd en heeft de Marconistraat een andere uitstraling gekregen. Het aanbrengen van de definitieve asfaltdeklaag met de daarbij behorende definitieve markeringen kon in verband met de weersomstandigheden niet in de winter worden uitgevoerd.

Voorbereidende werkzaamheden voor het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden uitgevoerd in week 17 (25 april t/m 29 april). De asfalteringswerkzaamheden en het aanbrengen van drempelelementen worden uitgevoerd in de nacht van maandag 2 mei en dinsdag 3 mei, van 20.00 uur t/m 5:30 uur.

Omleidingen

In deze periode zal de Marconistraat volledig worden afgesloten voor alle verkeer, ook fietsers. De Marconistraat wordt afgesloten vanaf de rotonde Lorentzstraat/Ringbaan-West tot het kruispunt Marconistraat-W. Barentszstraat.

Verkeer vanaf de rotonde Tiendenplein richting de Van Hertumweg kan gebruik maken van de Edisonstraat.

Verkeer vanaf de Van Hertumweg richting rotonde Tiendeplein moet gebruikmaken van de M.A. de Ruyterlaan - Piet Heinstraat - Westwal - Westsingel - Middelburgsestraatweg