Gemeente Hellevoetsluis


Groot asfaltonderhoud Kanaalweg (LET OP:GEWIJZIGDE FASERING) tussen Ravensebrug en Amnesty Internationallaan/Sprong

In de periode van maandag 25 april tot en met vrijdag 27 mei 2005 zal de asfaltverharding van de Kanaalweg gelegen tussen de Ravensebrug en de Amnesty Internationallaan/Sprong worden vernieuwd. In deze periode van vijf weken zal er een asfaltlaag met een dikte van 10 cm worden afgefreesd en zullen nieuwe asfaltlagen met een gezamenlijke dikte van 15 cm worden aangebracht.
Om de werkzaamheden voor weggebruikers en wegwerkers veilig uit te kunnen voeren is tijdens genoemde periode de weg gefaseerd voor alle verkeer in beide richtingen volledig afgesloten. Gebaseerd op de fasering betekent dit de volgende afsluitingen.

Wegvak tussen Dag Hammarskjöldlaan en Amnesty Internationallaan/Sprong Periode: maandag 25 april t/m woensdag 4 mei 2005.

Wegvak tussen Ravensebrug en Dag Hammarskjöldlaan Periode: maandag 9 mei t/m vrijdag 27 mei 2005

Kruising Kanaalweg - Dag Hammarskjöldlaan
Periode: gedurende 2 dagen in de week van maandag 23 mei t/m vrijdag 27 mei

Vanaf woensdag 4 mei (vanaf ca. 17.00 uur) t/m zondag 8 mei 2005 zijn er geen afsluitingen.

Alle afsluitingen worden aangegeven door borden. Op hoofdlijnen kan worden gesteld dat verkeer van en naar de Struyten/Kooistee via de Kickersbloem wordt geleid, dat verkeer van en naar Den Bonsenhoek via de Ravensehoek wordt geleid en dat verkeer van en naar Hellevoetsluis West via de N57 wordt geleid.

De voortgang van de uit te voeren werkzaamheden is naast technische omstandigheden mede afhankelijk van het weer. Eventuele wijzigingen betreffende de afsluitingen en de omleidingen zullen vermeld worden op deze websiteonder `Werk aan Weg' . Consequenties voor het openbaar vervoer worden aangeplakt in de bussen en bij de haltes en worden verder vermeld op www.connexxion.nl.
Voor technische vragen en voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de toezichthouder de heer J.J.P. van der Vooren, bereikbaar op telefoonnummer 06-27060546. Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de projectleider van de afdeling Stedelijk Beheer, de heer ing. R.C. van Egmond, bereikbaar op telefoonnummer 0181-330368.