Ingezonden persbericht


Publicatie Projectmanagement:

Projectmatig werken in de praktijk

Grote gebouwen, nieuwe wegen of viaducten, ingrepen in de fysieke leefomgeving, iedereen maakt dit regelmatig mee. Kenmerkend voor deze projecten is dat veel mensen veel doen met veel zaken, een hoge mate van complexiteit dus. Dat gaat niet vanzelf maar vereist goede leiding. Daarover gaat Projectmanagement, over hoe je mensen laat samenwerken aan een project en daar een goed product mee levert.

Projectmanagement laat zien hoe je een project initieert, hoe je zorgdraagt voor een betrouwbare planning en hoe je de uitvoering goed in de hand houdt. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de interpersoonlijke kant van projectmanagement. Het leert de lezer wat hij moet weten, waarom hij het moet weten en hoe hij het moet toepassen. Aan de hand van vier fasen (initiatie, planning, uitvoering en evaluatie en nazorg) behandelt de auteur de verschillende stadia binnen projectmanagement. Dit overzichtelijke boek is op toegankelijke wijze geschreven waarbij de onderbouwde theorie ondersteund wordt door een praktijkvoorbeeld.

De auteur

Thomas W. De Boer is als universitair docent verbonden aan de Faculteit Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

Boekinformatie

Titel : Projectmanagement

Auteur : Thomas W. de Boer

ISBN : 90-430-0927-X

Uitgever : Pearson Education Benelux

Imprint : Prentice Hall

Pagina's : 159

Prijs : ¬ 19.95

Voor meer informatie en het bestellen van beoordelingsexemplaren kunt u contact opnemen met ondertekende.

Met vriendelijke groet,

Carin Nordberg

Sales & Marketing Support Higher Education

Pearson Education Benelux BV

Concertgebouwplein 25

1071 LM Amsterdam

Netherlands

T. +31 20 575 58 00

F. +31 20 664 53 34

E. carin.nordberg@pearson.com

Visit us at www.pearsoneducation.nl / www.pearsoned.co.uk