AutoRai

Volop zomervoordeel bij Mitsubishi

(25-4-2005)
Mitsubishi heeft de lente in de bol! In de aanloop naar de zonnige zomermaanden komt de Mitsubishi-dealer daarom met diverse zomerse aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot meer dan 2.500 euro.
Zo is er bijvoorbeeld de uitnodigende Mitsubishi Colt Invite, die als 3-deurs Colt CZ3 en als 5-deursvariant kan worden geleverd. Deze speciale uitvoering van de Colt heeft standaard een semi-automatische airco, lichtmetalen 15-inchvelgen, een Colt radio/CD-speler met zes speakers en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. Deze zeer compleet uitgevoerde Colt is verder voorzien van ABS met EBD (elektrische remkrachtverdeling) en een verschuifbare achterbank. Bij de 5-deursversie van de Colt is de achterbank bovendien uitneembaar. De 3-deurs Colt Invite kost ⬠13.999,- terwijl de 5-deursversie â¬14.999,- kost. Het voordeel bedraagt daarmee maar liefst â¬1.100,-. Bovendien krijgt de koper bij aanschaf van een Mitsubishi Colt een portable DVD-speler cadeau!

Ook bij aanschaf van een Mitsubishi Space Star kan de klant van diverse zomerkortingen profiteren. Zo biedt de dealer extra voordeel op de Space Star 1.6 Inform Family Pack, die nu voor â¬17.999,- in de showroom staat. Deze actie-uitvoering wordt geleverd met een navigatiesysteem en airconditioning, terwijl ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en een handige, verschuifbare achterbank eveneens tot de standaarduitrusting behoren. Het klantvoordeel bedraagt bij deze zeer complete Space Star een dikke ⬠2.500,-! Bovendien krijgt de klant bij aankoop van een Space Star eveneens een portable DVD-speler cadeau.

Veel zomerse extra's biedt Mitsubishi ook op de Grandis 2.4 Intense. Deze 7-persoons MPV is standaard voorzien van een automatische airco, ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en fraaie lichtmetalen 17-inchvelgen. De Grandis 2.4 Intense heeft voorts een derde zitrij met praktische 'Hide & Seat'-stoelen en is uitgerust met Privacy Glass.
De Grandis 2.4 Intense kost ⬠31.399,-. Het klantvoordeel van deze rijk uitgeruste Grandis bedraagt daarmee ⬠1.100,-. Dit voordeel kan nog verder oplopen, want Mitsubishi biedt op de Grandis 2.4 Intense een geïntegreerd Mitsubishi DVD-navigatiesysteem met een 7-inch LCD-kleurendisplay en DVD-rom voor Europa, alsmede een radio/CD-speler aan voor slechts ⬠2.295,-. Dat betekent een korting van ⬠700,- op de adviesprijs van dit systeem.

Ook de Mitsubishi Outlander 2.0 Invite Plus, die de Mitsubishi-dealer nu voor ⬠24.499,- aanbiedt, doet mee aan het kortingsfeest. Deze Mitsubishi is voorzien van onder meer een automatische airco, ABS met EBD, en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. Daarbij heeft de Outlander 2.0 Invite Plus lichtmetalen 16-inchvelgen en een met leder bekleed stuurwiel dat lekker in de hand ligt. Het totale voordeel bedraagt hiermee maar liefst ⬠2.000,-.

Intense kortingen geeft de Mitsubishi-dealer ook op de Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Intense. Deze SUV, die wordt aangedreven door een krachtige 2,5-liter turbodieselmotor, is voorzien van onder meer een Easy Select-vierwielaandrijving, automatische klimaatregeling, lichtmetalen 16-inchvelgen, ABS met EBD, en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. Deze Pajero is verder uitgevoerd met handige en fraaie sidesteps.
De Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD Intense kost ⬠35.999,-, wat een voordeel betekent van ⬠2.100,-. Een navigatiesysteem van VDO-Dayton is op deze auto leverbaar voor slechts ⬠595,-.

Kortom, wie wil profiteren van Mitsubishi's zomeraanbiedingen, gaat snel naar een van de Mitsubishi-dealers. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 mei 2005.