Ingezonden persbericht



Creative en tiësto bundelen krachten

Unieke Creative MuVo V200 - Tiësto Edition met Tiësto logo binnenkort verkrijgbaar samen met het nieuwe album van 's werelds beste DJ

Amsterdam, 25 april 2005 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet, gaat samenwerken met Tiësto, de meest populaire DJ ter wereld. Binnenkort wordt de unieke Creative MuVo V200 - Tiësto Edition gelanceerd met het logo van de bekende DJ erop. Deze MP3-speler wordt geleverd met Tiësto's nieuwe album, 'In Search Of Sunrise 4', welke op 29 april aanstaande wordt gepresenteerd.

Creative MuVo V200 - Tiësto Edition bestaat uit de MuVo V200 512MB en is voorzien van het logo van Tiësto. De MuVo V200 512MB is een digitale audiospeler uit het bekroonde MuVo-assortiment en beschikt over alle functies waar de MuVo's bekend om staan. Zo heeft de MuVo V200 onder meer een FM-radio, een ingebouwde microfoon en MP3-, WMA- en WMA met DRM-compatibiliteit. De MuVo valt op door het aantrekkelijke, witte design en een gekleurde rand rondom het display.

De MuVo V200 - Tiësto Edition wordt nog mooier doordat het logo van Tiësto erop staat. Bovendien wordt de MuVo V200 geleverd met Tiësto's nieuwste dubbel-cd 'In Search of Sunrise 4'. Deze exclusieve MuVo V200 zal vanaf begin mei verkrijgbaar zijn voor maar ¤ 119,- inclusief BTW. De Creative MuVo V200-Tiësto Edition bevat ruim voldoende opslagcapaciteit voor de gehele nieuwe dubbel-cd van Tiësto, zodat iedereen zijn nieuwste muziek nu overal kan beluisteren.

Tiësto staat alom bekend als de beste DJ ter wereld, wat nog eens bevestigd werd toen hij vorig jaar draaide tijdens de opening van de Olympische Spelen in Athene. Begin deze maand won hij drie TMF Awards, te weten de Best Dance National Award, de 538 Best Single Award en de Lifetime Achievement Award. Op 29 april wordt in de Heineken Music Hall in Amsterdam zijn nieuwe cd gepresenteerd. Begin mei zal Tiësto een clubtour langs 8 bekende clubs in Nederland maken, waaronder Asta in Den Haag en Nightlive in Maastricht, ter promotie van de nieuwe cd.

"In 2004 werd Tiësto voor de derde keer verkozen tot de meest populaire DJ ter wereld. Creative is dan ook zeer trots dat hij zijn naam wil verbinden aan ons merk", aldus Markus Eggermont, Marcom Manager Benelux bij Creative. "De MuVo V200 - Tiësto Edition met zijn logo erop is uniek in de wereld en wij verwachten dat dit een echt collectors item zal worden."

"Door de MuVo V200 - Tiësto Edition kan iedereen nu overal mijn muziek beluisteren met een uitstekende geluidsweergave", aldus Tiësto. "De bundeling van de MuVo V200 - Tiësto Edition met mijn nieuwe cd is voor mijn fans een mooie kans om niet alleen mijn nieuwe cd te kopen, maar tegelijkertijd een prima audiospeler te bemachtigen."

Prijs en beschikbaarheid

De MuVo V200 - Tiësto Edition is vanaf begin mei beschikbaar voor ¤ 119,- inclusief BTW.

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten, testproducten en het opvragen van beeldmateriaal kunt u, bij voorkeur via e-mail, contact opnemen met:

Text 100 Public Relations: Liesbeth Kramer - Tel:+31 (0) 20 5304349 - liesbeth.kramer@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel: 03/287.87.72 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummers voor eindgebruikers: +353 1 4333272

Over Creative Labs

Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor de pc met producten als de bekroonde Zen en MuVo audiospelers. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.

Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Singapore. Creative Labs Europe is opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. Het Europese hoofdkantoor en het Operations/Technical Centre (EOTC) zijn gevestigd in Dublin, Ierland en bieden een efficiënte, gelokaliseerde productbevoorrading op maat voor de Europese markt. Daarnaast bieden ze strategische klantenondersteuning voor de verkoopkantoren van Creative in de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 400 medewerkers in dienst.