Politie Amsterdam-Amstelland

Ramkraak geldautomaat Waterlandplein

25-4-2005. In de nacht van zaterdag op zondag werd een geldautomaat aan het Waterlandplein gekraakt.

De recherche van district twee (noord) is op zoek naar getuigen. U kunt bellen met: (020) 559 2121 of 0900-8844.
Bedrijfsoverval in Uithoorn
25-4-2005. Maandagmorgen rond halfzes werd een bedrijf aan de Kwakel in Uithoorn overvallen door twee gewapende en gemaskerde mannen. Een personeelslid werd met een mes bedreigd en gekneveld.

Toen de daders werden betrapt door de bedrijfsleider sloegen zij lopend op de vlucht. Een onderzoek in de omgeving leverde niets op.
---

Gewonden na huiselijk geweld

25-4-2005. Vrijdagmiddag rond vijf uur raakten in een woning aan de Talmalaan in Uithoorn drie personen gewond bij een vechtpartij. Een man werd met steekwonden naar een ziekenhuis vervoerd. Twee vrouwen werden in een ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan het hoofd.

De man en één van de vrouwen werden later gearresteerd. Zij worden vandaag voor de officier van justitie geleid. De oorzaak van het incident ligt in de relationele sfeer.

---

Man zwaargewond na opstootje: verdachte gepakt

25-4-2005. In de nacht van vrijdag op zaterdag rond twaalf uur raakte een 27-jarige man ernstig gewond bij een opstootje op de hoek van de Ferdinand Bolstraat met de Quellijnstraat. Een 31-jarige Amsterdammer werd later in die nacht gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij het incident.
Netwerk vrouwenhandel opgerold

25-4-2005. Rechercheurs van de Vreemdelingendienst van de politie Amsterdam-Amstelland hebben in opdracht van de officier van justitie van het parket Amsterdam 18 mannen aangehouden die worden verdacht van mensenhandel en deelname aan een criminele organisatie.
Verdachte zedenmisdrijf gearresteerd

25-4-2005. De Sociale Jeugd- en Zedenpolitie heeft zondagavond onder supervisie van een officier van justitie een 16-jarige verdachte aangehouden in het onderzoek naar het zedenmisdrijf tegen een 14-jarig meisje in Amsterdam- Zuidoost.

Een uitgebreid tactisch en technisch onderzoek bracht de verdachte in beeld. Hij heeft inmiddels een volledige bekentenis afgelegd. Dode bij schietpartij horecagelegenheid

25-4-2005. Zaterdagavond werd een man neergeschoten in een horecagelegenheid aan de Nicolaas Beetsstraat. Hij overleed ter plaatse.