Gemeente Beesel

21-04-2005 Nieuwe straatnamen

Suggesties inwoners gevraagd

De gemeente Beesel krijgt er binnenkort een aantal nieuwe straten bij. Dit is het gevolg van de aanleg van het plan Bösdael en de herinrichting van het centrum van de kern Beesel. De gemeente Beesel vraagt aan haar inwoners mee te denken over mogelijke straatnamen.
Suggesties kunnen ingediend worden tot 1 mei aanstaande.

Nieuwe bouwprojecten - nieuwe straten
Twee belangrijke bouwprojecten vinden op dit moment in de gemeente Beesel plaats. Het zogeheten Centrumplan Beesel , waarbij de kern van Beesel heringericht wordt. En het plan Bösdael in Reuver, waar een zorgcomplex, woningen en een brede school verrijzen. Door deze activiteiten ontstaat een aantal nieuwe straten.

In Beesel gaat het om een nieuw plein achter het pand ´Meuter´ (1) en om een ontsluitingsweggetje voor nog te realiseren appartementen achter het pand ´Joosten´ (2).
In het plan Bösdael gaat het om een verbindingsweg tussen de Bosdaellaan en de Kapellerweg (3) en om een straatje voor de ontsluiting van de zorgappartementen (4).

Ideeën vanuit de inwoners
Het gemeentebestuur vraagt inwoners mee te denken over mogelijke straatnamen en is benieuwd naar leuke, originele en verrassende straatnamen. De gemeenteraad zal in de raadsvergadering van juni de straatnamen voor de nieuwe straten vaststellen. Voor degene waarvan de straatnamen daadwerkelijk gekozen worden heeft het gemeentebestuur een leuke verrassing in petto.

Indienen van suggesties kan bij tot 1 mei aanstaande via info@beesel.nl, telefonisch of schriftelijk.

Reuver, 21 april 2005
---

| |