CARGLASS

Service Center Sloterdijk heeft nieuwe locatie

Amsterdam, 25 april 2005

P E R S B E R I C H T

Carglass Amsterdam Sloterdijk nu nóg beter te bereiken Service Center Amsterdam Sloterdijk heeft nieuwe locatie vanaf 23 april 2005

Amsterdam-Bij Carglass staat de klant centraal. Daarom besteedt Carglass veel aandacht aan de optimalisatie van haar serviceniveau. Met verbeterde locaties zorgt de autoruitspecialist voor een nóg betere dienstverlening. Vandaar dat Service Center Amsterdam Sloterdijk is verhuisd. Vanaf 25 april is Carglass gevestigd aan de Deccaweg 38 in Amsterdam.

Optimale bereikbaarheid
Carglass is dé autoruitspecialist van Nederland en al jaren marktleider op het gebied van vakkundige autoruitvervanging en reparatie. Een goede bereikbaarheid, klantvriendelijke ontvangst en snelle service zijn een aantal punten waar Carglass hoog op scoort. Wanneer u ruitschade heeft, kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag telefonisch uw schade melden bij het Carglass Call Center, bel gratis
0800-04 06. De Mobiele Service repareert en vervangt autoruitschade bij u thuis, onderweg of op het werk. Natuurlijk kunt u met ruitschade ook rechtstreeks terecht in een van onze 54 ANWB-erkende Service Centers.

Meer service bij Carglass Amsterdam Sloterdijk
Carglass Amsterdam Sloterdijk garandeert de hoogste kwaliteit van serviceverlening. Met de opening van het nieuwe pand is de autoruitspecialist nog beter bereikbaar en kunnen klanten nog beter geholpen worden. De nieuwe locatie is gevestigd aan de Deccaweg 38 in Amsterdam.

E I N D E P E R S B E R I C H T