Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


22 april 2005


Elburg - Meisje (6) aangerand

In de bosschages bij het speelveld aan de Hellenbeekstraat in Elburg is zaterdag 2 april 2005 een 6 jarige meisje aangerand. De politie is op zoek naar de nog onbekende dader.
Het meisje speelde op de bewuste zaterdag aan het begin van de avond tussen 18.45 en 19.40 uur op het speelveld en in de bosschages tegenover de flats.
De verdachte is na de aanranding lopend of per fiets weggegaan.
De politie is op zoek naar getuigen die daar op het speelveld of de bosschages die zaterdagavond iets verdachts hebben gezien.
Het signalement van de verdachte luidt:

Een blanke man, blauwe ogen, slank postuur, donker/grijs golvend en achterover gekamd haar.
Achter op de kleding die de man droeg, stond mogelijk de naam 'BOEVE' of 'BOEVEN van' of mogelijk "BOVEN" of "BOVEN VAN" . Ook is een soortgelijk woord mogelijk, maar in ieder geval beginnend met de letters 'BOE..' of "BO.."
Getuigen of passanten die op 2 april 2005, tussen 18.45 uur en 19.40 uur in de omgeving van de Hellenbeekstraat zijn geweest of in de omgeving iets bijzonders hebben gezien, worden dringend gevraagd hierover te bellen met de politie.
Ook tips of informatie die kan leiden naar de man met het kledingopschrift op de rugzijde is zeer welkom bij de politie in Elburg via 0900-8844.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --