Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


25 april 2005


Epe - Inbraak postkantoor


Tussen zaterdag (23-04) 17.00 uur en zondagmiddag (24/4) werd er ingebroken in postkantoor aan de Wildforstlaan. Een deur werd met grof geweld geforceerd. Het hele pand werd doorzocht waarbij onder meer een bureau en personeelskastjes werden opengebroken. De daders lieten een chaos achter en richten vernielingen aan.
Het is nog niet bekend of er wat werd ontvreemd.


Ermelo - Autorit eindigt tegen lantaarnpaal

Een 27-jarige automobilist uit Nunspeet verloor door onbekende oorzaak in een bocht van de weg de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Het ongeval gebeurde op zondag (24-04) rond 07.45 uur op de Uddelmeerweg tussen de Koningsweg en De Beek. De bestuurder bleef ongedeerd en de auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Wezep - Schennispleger in grijze auto

Een vrouw uit Wezep werd op zondagmiddag (24/4) rond 15.25 uur op de Oude Wapenveldseweg geconfronteerd met een masturberende man in een auto.
Toen de man zich ontdekt waande, reed hij weg in de richting Hattem in een grijze Mercedes stationcar (ouder type). De bestuurder is een man van midden vijftig en hij heeft een kalend hoofd. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 8844.


Hattemerbroek - Verkeersongeval

Twee 16-jarige scooterbestuurders uit Wezep kwamen op zondag (24-04) rond 14.50 uur op de Zuiderzeestraatweg met elkaar in botsing. Eén van de bestuurders moest uitwijken voor een auto waarbij hij tegen de andere scooter botste. Beide bestuurders bleven ongedeerd en de scooters raakten licht beschadigd.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --