Gemeente Bergen op Zoom


Nieuw toeristisch product: folder Bijzondere Winkels in Bergen op Zoom

Het is een handzame, kleurrijke folder waarin de winkels vermeld zijn met adresgegevens, een korte omschrijving van het assortiment en een (detail)foto. Tevens is een plattegrond in de folder opgenomen met de locatie aanduidingen van de winkels.

Alles op loopafstand
Bergen op Zoom is een stad met smalle straten, sfeervolle pleinen, charmante gevels en vele monumenten. Dit is het ideale decor voor deze bijzondere winkels in het historisch centrum van de Vestingstad. Van antiek tot culinair kookgerei, van derde wereld producten tot handgemaakte sieraden en van meubelontwerp tot glasatelier; dit alles is op loopafstand te vinden. Trendy winkels, in vaak prachtig gerestaureerde panden, met een bijzondere collectie, aantrekkelijk ingerichte etalages en het zijn winkels waar de klant centraal staat.

Om de bezoeker de helpende hand te bieden om met deze winkels kennis te maken, is deze brochure samengesteld. De route die de bezoeker aflegt gaat langs de mooie stekjes van het oude stadscentrum en onderweg kan men neerstrijken in een van de vele cafeetjes, sfeervolle restaurants of op een van de gezellige terrassen.

De folder Bijzondere Winkels in Bergen op Zoom is af halen bij Toerisme Bergen op Zoom, Stadspaleis het Markiezenhof en de deelnemende winkeliers.

Toerisme Bergen op Zoom, Grote Markt 1, t. 0164-277 482, e-mail touristinformation@bergenopzoom.nl